De Zeeuwse wateren maken Zeeland ideaal om vanaf het water te bekijken. Tijdens een vakantie in Middelburg bijvoorbeeld, waar u vanuit een rondvaartboot de oude herenhuizen aan de jachthaven kunt bewonderen. Maar u kunt het natuurlijk ook omdraaien en vanaf de Lange Jan van het uitzicht over de Zeeuwse wateren genieten. En heeft u de prachtig versierde Malle Betje al gezien, die het niet zo nauw neemt met de tijd?

Waterrijke vakantie in Middelburg

Tijdens een riviercruise van Kras door de Hollandse wateren komt u langs de mooiste bezienswaardigheden die ons eigen land te bieden heeft. De Zeeuwse hoofdstad Middelburg bijvoorbeeld, prachtig gelegen aan beide oevers van het kanaal door Walcheren, op het gelijknamige schiereiland Walcheren. Ideaal dus voor een rondvaart, waarbij de schipper u tijdens een vakantie in Middelburg van alles vertelt over de geschiedenis van de stad. Vanaf het water kunt u onder andere de oude herenhuizen aan de jachthaven goed bekijken. Tijdens de riviercruise verblijft u op basis van volpension met dagelijks live muziek en een feestelijk Captains Diner. En bezoekt u behalve Middelburg nog een heleboel andere trekpleisters. De 123 meter hoge Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal in Antwerpen bijvoorbeeld, wanneer u kiest voor een riviercruise door Nederland en België van Kras.

Historische stedentrip Zeeland

Een vakantie in Middelburg staat garant voor een heleboel historische bezienswaardigheden. In de smalle Kuiperspoort, bestraat met kasseien, waant u zich nog altijd in de 18e eeuw. En ook het gotische stadhuis, gelegen aan de Markt, kunt u tijdens een stedentrip Middelburg niet overslaan. Kenmerkend voor het stadhuis is, behalve de vele versieringen, de hoge klokkentoren. De toren wordt ook wel Malle Betje genoemd, dit omdat de klok van het stadhuis altijd achterloopt bij de klok van de nabijgelegen Lange Jan. Wie deze Lange Jan beklimt, heeft na ruim 200 treden een panoramisch uitzicht over Middelburg en de Zeeuwse wateren.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Middelburg
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,8
9 beoordelingen Vakantie Nederland Middelburg door reizigers van Kras