Tussen de beroemde bollenvelden en de Noordzeestranden ligt het dorp Noordwijkerhout. In tegenstelling tot het mondaine Noordwijk is het hier een stuk minder druk. De ideale plek om op warme zomerdagen te zonnen op het strand. Of kies voor een fietstocht door de dichtbeboste duinen. Breng tijdens een vakantie Noordwijkerhout ook een bezoek aan Noordwijk om te flaneren op de boulevard en de luxe strandtenten op te zoeken.

Fietsen door kleurrijk Noordwijkerhout

Aan de rand van de bruisende badplaats Noordwijk ligt Noordwijkerhout. Dit dorp ligt tussen de kleurrijke bollenvelden in Zuid-Holland en de duinen van de Noordzeekust in. Natuurliefhebbers zullen zich dan ook prima vermaken tijdens een vakantie Noordwijkerhout. Huur bij het luxe 4 sterren hotel van Kras een fiets en maak een tocht langs de tulpenvelden. Of rijd in de richting van de kust en verken de beschutte bossen van het Hollands Duin. Voordat u vanuit Noordwijkerhout op het strand staat zult u eerst een strook van beboste duinen over moeten. De plek om tijdens een fietstocht eekhoorns weg te zien schieten. Bijkomen doet u tijdens zonsondergang bij Strandpaviljoen De Zeespiegel.

Een dag naar het bruisende Noordwijk

Tijdens een vakantie Noordwijkerhout fietst u zo naar het mondaine Noordwijk. De boulevard van deze badplaats wordt versierd met luxe hotels, restaurants en boetiekjes. Om ook de sfeervolle strandtenten van Noordwijk niet te vergeten. Genoeg plekken om na een strandwandeling op te warmen met een goed glas wijn. Op warme dagen ligt het strand van Noordwijk helemaal vol. Dan bieden de rustige stranden van Noordwijkerhout uitkomst. In de wintermaanden is Noordwijk gezellig druk. Heeft u tijd over? Breng dan een bezoek aan Atlantikwall Museum Noordwijk. Een historische plek waar u bunkers uit de Tweede Wereldoorlog kunt bezoeken. In welk seizoen gaat u op vakantie naar Noordwijkerhout? Bekijk snel de voordelige vakanties van Kras!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Noordwijkerhout
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
120 beoordelingen Vakantie Nederland Noordwijkerhout door reizigers van Kras