Het Gelderse dorpje Nunspeet vormt de ideale uitvalbasis voor een actieve vakantie. Zo kunt u tijdens een vakantie Nunspeet een fietstocht maken langs de glooiende bossen en kleurrijke heidevelden van de Veluwe. Of stap aan boord van een traditionele botter voor een boottocht over het Veluwemeer. Maar u kunt vanuit Nunspeet ook een rondje fietsen langs het IJsselmeer en Enkhuizen, Lemmer en Blokzijl bezoeken.

Actief doen in de natuur rondom Nunspeet

Actievelingen kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Nunspeet. Dit dorpje in Gelderland ligt aan de rand van de Veluwe en het Veluwemeer. Natuurliefhebbers zullen zich dan ook niet snel vervelen tijdens een verblijf in een 4 sterren hotel in Nunspeet. Bij Kras kunt u kiezen voor een fietsarrangement waarbij u verschillende fiets- en wandelroutes kunt volgen over de Veluwe. Glooiende heuvels, kleurrijke heidevelden en sprookjesachtige beukenbossen vormen het decor. En u krijgt ook nog eens een gevulde picknickmand mee die u onderweg kunt opeten. Ook is het mogelijk om tijdens een vakantie Nunspeet te kiezen voor een dinerarrangement. Na een wandeling door het Belvederebos of een boottocht met een botter over het Veluwemeer staat er een verrukkelijk driegangendiner voor u klaar.

Fietsen langs het IJsselmeer

Altijd al eens een rondje om het IJsselmeer willen fietsen? Tijdens een vakantie Nunspeet kunt u een fietstocht maken langs het IJsselmeer en de vissersdorpjes en historische stadjes bezoeken. Nunspeet vormt het begin van de reis en u zult in etappes van gemiddeld 50 kilometer langs Enkhuizen en Lemmer fietsen. Bezoek in Enkhuizen eens het Zuiderzeemuseum waar u door middel van historische huizen en oude ambachten kunt zien hoe de mensen vroeger langs de Zuiderzee leefden. Bijkomen van de fietsvakantie kunt u doen op het strand van Lemmer. Of rijd door naar Blokzijl waar monumentale panden met rijkversierde gevels het decor vormen. En vergeet ook niet om van de Blokzijler brok te proeven. Een ideaal souvenir om mee naar huis te nemen tijdens deze fietsvakantie in Nunspeet.

Verfijn uw keuze
3 vakanties Nunspeet
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Fietsarrangement Veluwe - NH Veluwe Sparrenhorst (hotel)
Fietsarrangement Veluwe - NH Veluwe Sparrenhorst (hotel)
  • Met gevulde picknickmand en fiets- en wandelroutes
  • Nabij het centrum van Nunspeet
  • Prachtig Belevederebos ligt voor de deur
  • 2, 3, 4 of 5 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-09-2019
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 0,00 per boeking
vanaf59
K
8,5
95 beoordelingen Vakantie Nederland Nunspeet door reizigers van Kras