Ervaar rust en ruimte tijdens een vakantie Overijssel in het oosten van Nederland. In de provincie Overijssel kunt u fantastische wandel- en fietstochten maken door een afwisselend landschap vol groene bossen, open weilanden en watertjes. Kijk of u roofvogels kunt spotten in het Springendal en geniet van het uitzicht over de glooiende heidevelden vanuit de hotelkamer. Proef ook zeker een Twents biertje op de Oude Markt in Enschede tijdens de vakantie.

Bourgondisch genieten in Overijssel

Kies dit jaar voor een trip naar het oosten van Nederland waar u een fantastische vakantie kunt vieren in de provincie Overijssel. Van een terrasje pakken in het culturele   Enschede   tot een lange wandel- of fietstocht langs heidevelden en dichte bossen. U bent echt even weg van huis tijdens een vakantie in Overijssel. Vanuit een van de luxe hotels van Kras in Twente staat u zo in het centrum van bruisende steden zoals Enschede of Hengelo. Verblijf bijvoorbeeld in een monumentaal pand aan het historische plein van   Hengelo. U wandelt binnen enkele minuten naar de Twentse Bierbrouwerij waar u een lekker streekbiertje kunt drinken. En ’s avonds kunt u genieten van een uitmuntend 4-gangendiner dankzij het Michelinsterarrangement. De volgende dag kunt u Enschede, de grootste stad van Twente, ontdekken. In Enschede is het fijn winkelen op het grote H.J. van Heekplein of zoek naar unieke boetiekjes in de zijstraten van het centrum. Maak ook zeker even tijd voor een Twents biertje op een van de vele terrassen op de Oude Markt. Midden op dit knusse plein staat de Grote Kerk waar veel exposities worden gehouden. U bent er echt even uit tijdens een vakantie in Overijssel.

Natuurlijk Twentse

Verwissel de prachtige steden voor het natuurlijk schoon in de provincie Overijssel. Deze wandelprovincie heeft een afwisselend landschap vol uitgestrekte heidevelden, waterstreken en weelderige bossen. Tijdens een vakantie Overijssel kunt u kiezen uit allerlei wandelroutes in diverse prachtige natuurgebieden. In het Dinkeldal kunt u verblijven op een schilderachtig landgoed tussen de groene weilanden. Vanaf hier wandelt u zo naar het Twentse Springendal waar kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes het decor sieren. 
Tijdens een vakantie in Overijssel is het ook mogelijk om te overnachten in Giethoorn en een mooie boottocht te maken door de grachten van het plaatsje. Of vaar met een fluisterboot dwars door het Nationaal Park de Weerribben. Via de dorpsgrachten vaart u zo de ongerepte natuur in waar goudgele rietvelden de oevers bedekken. Voel u één met de natuur en kom helemaal tot rust tijdens een vakantie in Overijssel met Kras.

Verfijn uw keuze
17 vakanties Overijssel
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Afstand tot luchthaven
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Hengelo - City Hotel Hengelo
Hengelo - City Hotel Hengelo
  • Sfeervol hotel in het hart van Twente
  • Nabij de gezellige winkelstraat in Hengelo
  • Wandelen of fietsen door het Twentse landschap
  • 2, 3, 4 of 5 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum02-12-2019
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 0,00 per boeking
vanaf49
K
8,7geweldig32 beoordelingenKaartBekijk reis
8,6
1403 beoordelingen Vakantie Nederland Overijssel door reizigers van Kras