Tijdens een vakantie in Putten verkent u het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland, ofwel het Centraal Veluws Natuurgebied. Ontdek de mooiste verborgen plekjes tijdens een fietsarrangement van Kras en las een pauze in tussen de kleurrijke heide. Of verwen uw smaakzintuigen en kies voor het dinerarrangement. Na een boottocht over het Veluwemeer smaakt het 3-gangen diner voortreffelijk!

Vakantie aan het Veluwemeer


Het Gelderse dorpje Putten is dankzij de ligging aan de rand van het Centraal Veluws Natuurgebied de ideale plek voor een actieve vakantie in eigen land. Aan de ene kant van Putten ziet u de bossen en heidevelden van de Veluwe en aan de andere kant ligt het prachtige Veluwemeer. Dankzij de kronkelige bospaadjes en goed begaanbare fietspaden kunt u hier naar hartelust wandelen en fietsen. Bij Kras kunt u voor een vakantie naar Putten kiezen uit verschillende arrangementen. Reserveer bijvoorbeeld voor een fietsarrangement inclusief de mooiste fietsroutes en een lunchpakketje. Tussen de heide is het heerlijk picknicken! Voor echte fijnproevers hebben wij een hotel in Putten met dinerarrangement. Na een boottocht over het Veluwemeer geniet u van een heerlijk 3-gangen diner.

Een stadswandeling door Harderwijk


Ook voor de cultuurliefhebbers is er genoeg te doen tijdens een vakantie in Putten. De Hanzesteden Zwolle, Kampen en Harderwijk liggen allemaal binnen een uur rijden van het hotel in Putten. Zo kunt u na het ontbijt een bezoek brengen aan Harderwijk, de stad met prachtige middeleeuwse stadsmuren- en poorten. Volg de geplaveide klinkerstraatjes naar het historische centrum van Harderwijk om hier de Grote Kerk te bekijken. Vooral de muurschilderingen uit de middeleeuwen in deze driebeukige basiliek zijn erg bijzonder. Wist u dat Harderwijk ook bekend staat om de visserij? In de haven van de stad proeft u deze lokale delicatesse. Toe aan ontspanning? Bezoek dan eens wellnessresort de Zwaluwhoeve en ga geheel ontspannen weer naar huis!

Verfijn uw keuze
5 vakanties Putten
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Veluwe - Hotel Hof van Putten
Veluwe - Hotel Hof van Putten
  • Hotel in natuurrijke omgeving
  • Wandelen naar het centrum van Putten
  • Op de prachtige Veluwe
  • 2 of 3 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-01-2020
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf49
K
8,3erg goed55 beoordelingenKaartBekijk reis
8,1
407 beoordelingen Vakantie Nederland Putten door reizigers van Kras