Dé trekpleister waar u tijdens een vakantie in Renesse niet omheen kunt, is onze eigen Noordzee. Neem vanaf het lange Noordzeestrand een duik in het heldere water en tuur over de golven tijdens een wandeling door de hoge duinen. Of maak kennis met de Deltawerken tijdens een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Maar u kunt ook een fiets huren en het gezellige centrum van Renesse ontdekken. En vergeet de Zeeuwse bolus niet!

Strandvakantie aan de Noordzee

De bruisende badplaats Renesse is een ideale bestemming voor een strandvakantie in   Nederland. Het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland waarop de plaats gelegen is, is onlosmakelijk met de Noordzee verbonden. Zo wandelt u vanuit een hotel van Kras zo naar het kilometerslange Noordzeestrand. Neem hier gerust een duik in het heldere water. Of maak een lange wandeling door de duinen, valleien en zandverstuivingen en geniet van het uitzicht over de golven. Natuurlijk is een vakantie in Renesse niet compleet zonder een bezoek aan de imposante Oosterscheldekering, die Nederland tegen de Noordzee beschermt. In het naastgelegen Deltapark Neeltje Jans kunt u alles over de geschiedenis van het Nederlandse gevecht tegen het water te weten komen. Maar u kunt vanaf hier ook een rondvaart maken door de unieke natuur van de Oosterschelde. Met een beetje geluk komt u zelfs zeehonden of bruinvissen tegen!

Het levendige hart van Renesse

Een vakantie in Renesse bestaat niet alleen maar uit de natuurpracht van de Noordzee. Huur bijvoorbeeld een fiets bij het hotel in Renesse en ontdek het levendige centrum van het Zeeuwse dorp. Struin in het zomerseizoen langs de souvenirs op de wekelijkse markt, of strijk neer op een van de vele terrasjes aan de Lange Reke voor een Zeeuwse bolus. Met uitzicht op de gotische Jacobuskerk, waar pelgrims op weg naar het Spaanse bedevaartsoord Santiago de Compostela een stempel kunnen ontvangen voor hun pelgrimspas. Kunt u daarna een kijkje nemen bij de kunstgalerieën in het gezellige hart van Renesse.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Renesse
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,0
4 beoordelingen Vakantie Nederland Renesse door reizigers van Kras