Tijdens een vakantie Schin op Geul kunt u het Limburgse heuvellandschap al wandelend of fietsend verkennen. Schin op Geul is een pittoresk dorp aan de rand van natuurgebied Gerendal. Groene weilanden, glooiende heuvels en de Cauberg en Keutenberg liggen hier voor u klaar. De ideale plek voor een actieve vakantie in eigen land. Zet vanuit Schip op Geul ook eens koers naar sfeervol Valkenburg waar u op een van de terrassen kunt uitrusten.

Een actieve vakantie in het Limburgse heuvellandschap

Te midden van de glooiende heuvels van Limburg ligt het pittoreske dorp Schin op Geul. Dit dorp dankt zijn gezicht aan de hooggelegen, stenen Sint-Mauritiuskerk. Maar Schin op Geul is vooral geliefd bij fietsliefhebbers en wandelaars. Vanuit het hotel van Kras loopt tijdens een vakantie Schin op Geul u zo het natuurgebied Gerendal binnen. Groene weilanden met grazende schapen, glooiende heuvels en kronkelige paden vormen de decors. Fietsers kunnen tijdens een vakantie Schip on Geul de professionele wielrenners achterna en een deel van de Amstel Gold Race rijden. De Keutenberg en de Cauberg hebben geen introductie nodig. Deze 'bergen', of eigenlijk heuvels, zijn beroemd en berucht. Na een actieve dag staat er in het hotel in Schip op Geul een dagschotel voor u klaar.

Struinen door sfeervol Valkenburg

Tijdens een vakantie Schin op Geul kunt u niet om het gezellige Valkenburg heen. Dit sfeervolle stadje ligt op een kwartier fietsen van het hotel in Schip op Geul. Valkenburg laat zich vooral kenmerken door het gezellige centrum. Verwarmde terrassen waar Limburgse vlaai wordt geserveerd, boetiekjes, grachten en stenen huizen vormen de plaatjes. In Valkenburg kunt u prima een dag rondstruinen. Bezoek ook eens de bekende mergelgrotten van Valkenburg. Dankzij de prehistorische muurschilderingen is dit een indrukwekkende plek. Maar ook de kabelbaan en de 35-meter hoge Wilhelminatoren zijn bekende bezienswaardigheden in Valkenburg.

Verfijn uw keuze
5 vakanties Schin op Geul
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
36 beoordelingen Vakantie Nederland Schin op Geul door reizigers van Kras