Van spookschip De Vliegende Hollander tot de smalle steegjes van Oud-Terneuzen: een vakantie in Terneuzen zit vol culturele bezienswaardigheden. Maar u kunt tijdens een vakantie in Zeeland natuurlijk ook een fietstocht langs de vele schepen in de Westerschelde maken. Strijk onderweg neer op het lange zandstrand van Breskens, met de kenmerkende zwart-witte vuurtoren Nieuwe Sluis, voor een verfrissende duik in de Westerschelde!

Vroegere tijden herleven in Oud-Terneuzen

Dat u voor een vakantie vol bezienswaardigheden helemaal niet ver hoeft te reizen, ontdekt u tijdens een vakantie in Terneuzen van Kras. Zo is deze Zeeuwse havenstad volgens de legende de stad van De Vliegende Hollander, het spookschip van kapitein Willem van der Decken. Het monument van De Vliegende Hollander vindt u tijdens een stedentrip Terneuzen in het water aan de Herengracht. Maak ook vooral een wandeling door Oud-Terneuzen, het oude stadsdeel dat wordt gekenmerkt door smalle steegjes, vroegere arbeiderswoningen en vele monumentale panden.

Actieve vakantie in Zeeland

Terneuzen is prachtig gelegen aan het Kanaal Gent- Terneuzen en de Westerschelde. Een wandeling over de lange Scheldeboulevard is een echte aanrader tijdens een vakantie in Terneuzen. Bekijk de vele schepen die hier vlak langs de oevers varen, en bewonder het enorme bronzen Vesaliusbeeld van kunstenaar Thom Puckey. Wie tijdens een vakantie in Zeeland meer van de provincie wil zien, kan bij een hotel in Terneuzen een fiets huren om de omgeving te verkennen. In ongeveer een uur fietst u bijvoorbeeld naar Breskens, een prachtige fietstocht langs de Westerschelde. Strijk neer op het lange zandstrand voor de zwart-witte vuurtoren Nieuwe Sluis. En neem op een warme dag tijdens een weekendje Zeeland ook vooral een verfrissende duik vanaf het strand in het de Westerschelde.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Terneuzen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Fietsarrangement Zeeland - Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen
Fietsarrangement Zeeland - Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen
  • Modern hotel in Terneuzen
  • Uitzicht over de Westerschelde vanuit het restaurant
  • Met fietsroutes en 1 x lunchpakket
  • 2, 3, 4 of 5 dagen
Kortingsdagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-11-2019
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf54
K
8,5
geweldig37 beoordelingen
KaartBekijk reis
8,4
94 beoordelingen Vakantie Nederland Terneuzen door reizigers van Kras