Fietsen door paarse heidevelden, sprookjesachtige bossen en ondertussen de 'Big 5' van Nederland spotten. Dat is een actieve vakantie Veluwe in een notendop. Dit schilderachtige gebied ligt in het midden van Nederland en is vooral bekend vanwege het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Tijdens het fietsen op de Veluwe kan er zomaar een wild zwijn, edelhert of ree oversteken. Bent u een cultuurliefhebber? Dan biedt het Kröller-Müller Museum uitkomst.

De adembenemende natuur van de Veluwe

De Veluwe is een ideale bestemming voor een actieve vakantie in Nederland. Deze bosrijke streek ligt in het midden van Nederland en is vooral bekend vanwege het gelijknamige Nationale Park. Maar ook buiten de grenzen van Nationaal Park de Hoge Veluwe kunt u goed fietsen langs paarse heidevelden, graslanden en sprookjesachtige bossen. Vooral tijdens het ochtendgloren, als de natuur omhuld is met een laagje mist en de zonnestralen langs de bomen schijnen, is de Veluwe adembenemend mooi. Bij Kras kunt u tijdens een actieve vakantie Veluwe kiezen voor een fietsarrangement waarbij hotel en lunchpakket zijn inbegrepen. Zo geniet u tussendoor van een picknick op de schilderachtige Veluwe.

Op safari in het Nationaal Park de Hoge Veluwe

Tijdens een actieve vakantie Veluwe kunt u niet om het Nationale Park heen. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is dé plek om de Big 5 van Nederland te spotten. Tot de 'Grote 5' van de Veluwe behoren het edelhert, damhert, ree, wild zwijn en moeflon. Imposante dieren die tijdens het fietsen over de Veluwe zomaar de weg over kunnen steken. Maar u kunt ook speciale excursies boeken en onder leiding van een natuurgids een safari op de Veluwe maken. Naast de wilde dieren én de schilderachtige natuur herbergt de Veluwe ook het Kröller-Müller Museum. Schilderijen van Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Claude Monet en Piet Mondriaan zijn hier te bekijken. En vergeet de Beeldentuin niet waar werken van Rodin staan. Wandelt of fietst u straks ook door dit 'mooiste natuurgebied van Nederland'? Bekijk snel de wandel- en fietsvakanties door de Veluwe van Kras!

Verfijn uw keuze
5 Actieve vakanties Veluwe
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Vervoersoort
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
148 beoordelingen Actieve vakanties Nederland Veluwe door reizigers van Kras