Vakantie Vlissingen - Voordelige en veelzijdige riviercruise

Gezellige Zeeuwse stad aan de Noordzee vol visrestaurants en bezienswaardigheden

In de Zeeuwse stad Vlissingen is het goed toeven aan de boulevard. Gezellige terrasjes, visrestaurants en het brede Badstrand vormen het decor. Hier kunt u tijdens een vakantie Vlissingen dan ook heerlijk uitwaaien met uitzicht op de Noordzee en Westerschelde. De stad staat ook bekend om zijn maritieme verleden. De zeeheld Michiel de Ruyter is niet voor niks in Vlissingen geboren. In het Zeeuws maritiem muZeeum ontdekt u zijn avonturen.

Uitwaaien aan de boulevard van Vlissingen

Struinen over de boulevard en ondertussen uitkijken over de Westerschelde en de Noordzee. Tijdens een vakantie Vlissingen is het mogelijk. Vlissingen is een bruisende stad in Zeeland die u tijdens een riviercruise naar Antwerpen en Gent zult bezoeken. Zodra de MS Alemmania aanlegt in Vlissingen kunt u de benen strekken tijdens een wandeling over de boulevard. Hoge gebouwen, visrestaurants en gezellige terrasjes vormen het decor. Vanaf de boulevard stapt u ook zo het Badstrand op. Dit brede Noordzeestrand mét strandhuisjes laat zich goed lenen voor een strandwandeling. Of voor het luieren onder de zon. Overigens zult u de nacht in Vlissingen doorbrengen op het cruiseschip. Zo kunt u 's avonds de zonsondergang bekijken op het Badstrand.

De maritieme kant van Vlissingen

Tijdens een vakantie Vlissingen kunt u kennis maken met het maritieme verleden van de stad. Zo is de zeeheld Michiel de Ruyter geboren in Vlissingen. In het Zeeuws maritiem muZeeum komt u alles te weten over de overwinningen die deze beroemde zeeheld boekte. Oude schepen, meegebrachte schatten en historische schilderijen liggen voor u klaar. Omdat het museum gevestigd is in het voormalige stadspaleis van Vlissingen is het gebouw ook van buiten indrukwekkend. Bezoek ook eens Het Arsenaal in Vlissingen. In dit pand bevindt zich het grootste aquarium van Zeeland en maakt u kennis met de onderwaterwereld van de Noordzee en de Westerschelde. Haaien en roggen zijn maar een paar dieren die hier leven. Vanuit het kraaiennest, de 65 meter hoge uitkijktoren van het Arsenaal, kijkt u uit over Vlissingen en het water. 

Verfijn uw keuze
1 vakantie Vlissingen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,4
43 beoordelingen Vakantie Nederland Vlissingen door reizigers van Kras