Dankzij de vele waterwegen en fietspaden is Zeeland de ideale provincie voor een actieve vakantie in eigen land. Hier vindt u de meeste zonuren van Nederland, dus vergeet de zonnebrand niet. Tijdens een actieve vakantie Zeeland kunt u de historische steden, brede zandstranden en kleurrijke dijkjes vanuit een comfortabel hotel bekijken. Of kies voor een avontuurlijke Zeilzwerftocht over de Noordzee waarbij u zelf de klipper mag varen.

Een actieve vakantie in eigen land

Actief bezig zijn en ondertussen genieten van de zon? Dat gaat tijdens een actieve vakantie Zeeland wel lukken. De provincie met de meeste zonuren van Nederland kent vele waterwegen en fietspaden die uitzicht bieden op knusse dorpjes, historische steden en brede zandstranden. Om over de dijkjes en weilanden vol bloemen en planten nog maar te zwijgen. Vanuit de badplaatsen Renesse of Terneuzen fietst u de zilte Zeeuwse lucht tegemoet. Hier verblijft u tijdens een actieve vakantie Zeeland in een comfortabel hotel dichtbij het Noordzeestrand. Verschillende fiets- en wandelroutes liggen voor u klaar. Bijkomen doet u na afloop in het bruisende centrum van Renesse op een van de terrassen. Of door heerlijk uit te waaien tijdens een wandeling langs Noordzee.

Op 'zeilzwerftocht' door Zeeland

Bent u een waterliefhebber en wel in voor wat avontuur? Dan is een Zeilzwerftocht door Zeeland echt iets voor u! Tijdens deze tocht weet u van tevoren niet waar u heen vaart. In samenspraak met de groep wordt er een afwisselend programma samengesteld. Een ding is tijdens deze actieve vakantie Zeeland wel zeker: het is mogelijk om zelf de zeilen te hijsen. De schippers helpen u de historische klipper te sturen. Tussendoor is het goed toeven op het dek met de hoogstaande zon en het glinsterende zeewater. En tijd voor zwemmen zal er ook zeker zijn. Bent u er klaar voor om deze unieke, actieve vakantie te ervaren? Boek dan snel een actieve vakantie naar Zeeland bij Kras!

Verfijn uw keuze
6 Actieve vakanties Zeeland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Vervoersoort
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
101 beoordelingen Actieve vakanties Nederland Zeeland door reizigers van Kras