Voor een actieve vakantie in eigen land is Zuidlaren een ideale uitvalbasis. Dit brinkdorp in Drenthe wordt omringd door kleurrijke heidevelden, bossen en zandverstuivingen. U kunt tijdens een vakantie Zuidlaren zelfs een deel van het Pieterpad wandelen. Of kies voor een fietstocht langs de historische hunebedden. Ontspannen doet u op een van de strandjes aan het Zuidlaardermeer op een kwartier rijden van het hotel van Kras.

Het Pieterpad vanuit Zuidlaren

Het Drentse brinkdorp Zuidlaren laat zich goed lenen voor een actieve vakantie in eigen land. Aan de rand van Zuidlaren begint een natuurgebied vol zandverstuivingen, bossen en heidevelden. En ook het Zuidlaardermeer ligt aan de rand van het dorp. Zeilen, fietsen en wandelen zijn hier populaire activiteiten. Bij Kras kunt u vanuit het hotel in Zuidlaren zelfs een deel van het Pieterpad volgen. Kies je voor het Pieterpad arrangement dan is een wandelroute, lunchpakket en diner inbegrepen. Ontspannen doet u bij mooi weer op een van de stranden aan het Zuidlaardermeer. Dankzij de vele jachthavens en paviljoens is er ook hier genoeg te beleven tijdens een vakantie Zuidlaren.

De culturele bezienswaardigheden van Drenthe

Ook de culturele invloeden ontbreken niet tijdens een vakantie Zuidlaren. Het hotel van Kras staat aan de historische brink. Het standbeeld van Berend Botje en de Zuidlaardermarkt, waar in oktober de grootste paardenmarkt van West-Europa plaats vindt, bevinden zich op loopafstand. Wist u dat Zuidlaren omringd wordt door hunebedden? Binnen een kwartier rijden treft u 6 verschillende hunebedden aan. Deze prehistorische grafkamers vormen belangrijke bezienswaardigheden in Drenthe. Een actieve vakantie in Zuidlaren is dan ook niet compleet zonder een fietstocht langs de hunebedden.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Zuidlaren
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Drenthe - Brinkhotel Zuidlaren
Drenthe - Brinkhotel Zuidlaren
  • Stijlvol hotel aan het marktplein
  • Inclusief ontbijtbuffet en parkeren
  • Breng een bezoek aan Assen én Groningen
  • 2, 3, 4 of 5 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-01-2020
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 0,00 per boeking
vanaf39
K
8,8
geweldig20 beoordelingen
KaartBekijk reis
8,8
40 beoordelingen Vakantie Nederland Zuidlaren door reizigers van Kras