Ontdek de ideale combinatie tussen natuur en cultuur tijdens een vakantie in Hanzestad Zwolle. Deze hoofdstad van Overijssel kent een beeldig historisch centrum waar de mooie herenhuizen en musea een lust voor het oog zijn. In de eeuwenoude steegjes vindt u allerlei hippe eettentjes en winkels zoals boekenparadijs Waanders in de Broeren. Ook een tocht per fluisterboot door de grachten van Giethoorn behoort tot de mogelijkheden tijdens deze stedentrip.

De meest veelzijdige stad van Overijssel

Vier het leven tijdens een vakantie Zwolle en ontdek wat deze bruisende Hanzestad en hoofdstad van Overijssel allemaal voor u in petto heeft. Vooral cultuurliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken bij de vele musea, galerieën en theaters die de stad rijk is. Breng vanuit een centraal gelegen hotel in Zwolle zeker eens een bezoek aan het Museum de Fundatie waar de omvangrijke collectie beeldende kunst al even indrukwekkend is als het gebouw zelf. Het neoclassicistische gebouw aan de blijmarkt ziet er zeer bijzonder uit met de nieuwe ellipsvormige constructie op het dak. Natuurlijk kan een paar uur shoppen niet ontbreken tijdens een weekend Zwolle. Naast de grote namen vindt u in het centrum diverse boetiekjes en opvallende winkels zoals Waanders in de Broeren. Deze voormalige kerk is omgetoverd tot een waar boekenparadijs waar regelmatig lezingen en concerten worden gegeven. Neem voor een ‘break’ zeker eens plaats op een van de terrassen langs de grachten en geniet met een lekker speciaalbiertje van het uitzicht op de langsvarende bootjes.

Het natuurlijk schoon van omgeving Zwolle

Met Kras kunt u verblijven in een rustig gelegen 4 sterren hotel aan de rand van Zwolle. Niet ver van het hotel liggen historische bezienswaardigheden en pittoreske plaatsen zoals het Hattem en Giethoorn, die u eenvoudig kunt bezichtigen tijdens een stedentrip Zwolle. Vergeet zeker niet een schitterende boottocht door de grachten van Giethoorn te maken. Bij het boeken van een luxe hotel van Kras is een tocht met een fluisterboot door Giethoorn oftewel het ‘Groene Venetië’ inbegrepen. Tijdens deze tocht komt u via de dorpsgrachten langs de schattige huisjes van Giethoorn en vaart u dwars door de schitterende Weerribben Wieden. In dit Nationaal Park passeert u goudgele rietvelden en bent u even één met de natuur. Grote kans dat een van de moerasbewoners spot zoals een knobbelzwaan of otter. Kortom, een vakantie Zwolle vormt een ideale combinatie tussen natuur en cultuur. Beleef Zwolle voordelig met Kras.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Zwolle
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.