Neem tijdens een vakantie Eidfjord plaats op het bovendek van een luxe cruiseschip en bekijk de adembenemende gezichten van de Noorse Fjorden. Eidfjord ligt in het zuiden van Noorwegen en vormt de grens tussen het Hardangerfjord en het Nationaal Park Hardangervidda. Dichte bossen waar rendieren leven, kletterende watervallen en indrukwekkende bergen vormen hier het decor. Om ook de fruitboomgaarden en kleurrijke vissershuisjes niet te vergeten.

Eidfjord: Een Noors natuurparadijs

Als natuurliefhebber zult u tijdens een vakantie Eidfjord ogen tekort komen. Dit pittoreske dorpje in het zuiden van Noorwegen vormt de grens tussen het Eidfjord, het Nationaal Park Hardangervidda en de beroemde Hardangerfjord. Diepblauw water dat omringd wordt door imposante bergen, dichte bossen en kletterende watervallen vormen hier het decor. Een jaloersmakend landschap dat u vanaf een luxe cruiseschip kunt bekijken. Zodra het schip aanlegt in Eidfjord kunt u op excursie naar de Voringsfossen waterval. Deze 182 meter hoge waterval stort naar beneden in een diep, rotsachtig ravijn op een half uurtje rijden van Eidfjord. Of maak tijdens de vakantie een dagtrip door het Nationaal Park Hardangervidda en spot rendieren.

De romantische decors van het Hardangerfjord

Om Eidfjord te bereiken zal het cruiseschip eerst door het Hardangerfjord varen. Dit fjord staat bekend als 'de tuin van Noorwegen' vanwege de aanwezigheid van vele fruitboomgaarden. Als in het voorjaar de bloesems zichtbaar zijn ontvouwt zich een kleurrijk en romantisch plaatje. Maar het Hardangerfjord staat ook bekend om de besneeuwde bergtoppen, heuse gletsjers en watervallen die van de bergen afkletteren. De houten vissershuisjes die de revue passeren maken het geheel compleet. Het Hardangerfjord is tijdens een vakantie Eidfjord dé plek om adembenemende vakantiekiekjes te schieten. Op het bovendek van het cruiseschip is het dan ook goed toeven.

Verfijn uw keuze
7 vakanties Eidfjord
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
per Veendam
  • Cruise-only, profiteer van de vernieuwde Explore 4 actie
  • Vertrek en aankomt Amsterdam
  • Boek nu uw 2020 cruise incl. Signature drankenpakket en een gratis diner in de Pinnacle Grill
  • 22 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-06-2020
Reisduur22 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf4499
L
8,2
77 beoordelingen Vakantie Noorwegen Eidfjord door reizigers van Kras