'Rozenstad' Molde is een van de meest unieke vakantiebestemmingen van Noorwegen. De stad staat bekend om zijn vele rozentuinen, ahornen en lindebomen. Maar ook om het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen rondom het Romsdalsfjord. Tijdens een vakantie Molde kunt u vanaf de 400 meter hoge heuvel Varden uitkijken over het indrukwekkende landschap. Of rijd de 'Atlantic Road' door Noorwegen: een van de mooiste autoroutes ter wereld.

De bijzondere landschappen van Molde

In de Noorse stad Molde ontdekt u unieke bezienswaardigheden. Molde ligt in het midden van Noorwegen en wordt ook wel 'Rozenstad' genoemd. Dat komt door de aanwezigheid van vele rozentuinen, ahornen en lindebomen. Deze kleurrijke planten groeien nergens anders ter wereld zo noordelijk. Maar Molde staat ook bekend om het panoramische uitzicht op de besneeuwde bergen van het Romsdalsfjord. Vanaf de 400 meter hoge heuvel Varden ziet u maar liefst 80 bergtoppen die bedekt zijn met sneeuw. Het diepblauwe water van het fjord en de houten vissershuisjes maken het adembenemende uitzicht compleet. Bewonder het landschap tijdens een vakantie Molde ook eens tijdens een boottocht over het Romsdalsfjord. Vanaf het water zijn de steile kliffen die Molde omringen helemaal indrukwekkend!

De 'Atlantic Road' door Noorwegen rijden

Een van de meest indrukwekkende autoroutes ter wereld ontdekt u tijdens een vakantie Molde. Op een uurtje rijden van de stad begint de 'Atlantic Road' door Noorwegen. Deze 8 kilometer lange panoramaweg staat bekend om zijn bijzondere bruggen. De bruggen zijn zo gebouwd dat het lijkt alsof de weg door de lucht danst. Maar ook het uitzicht op de grillige bergen en het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan is onvergetelijk. Vanuit de comfortabele touringcar van Kras heeft u zelfs kans om walvissen te spotten. En langs de weg zijn verschillende uitkijkpunten te vinden waarvandaan u de woeste golven tegen de rotsen ziet beuken. Een unieke ervaring!

Verfijn uw keuze
8 vakanties Molde
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
per Veendam
  • Cruise-only, profiteer van de vernieuwde Explore 4 actie
  • Vertrek en aankomt Amsterdam
  • Boek nu uw 2020 cruise incl. Signature drankenpakket en een gratis diner in de Pinnacle Grill
  • 22 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-06-2020
Reisduur22 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf4699
L
8,6
98 beoordelingen Vakantie Noorwegen Molde door reizigers van Kras