Cruises met de Pride of America

Een schip voor de liefhebber van de Amerikaanse cultuur

Tijdens een cruise met de Pride Of America kunt u elke avond dineren in een ander restaurant in een andere sfeer. Het heet Freestyle Cruising: heel veel keuze en u bepaalt. Ervaar Amerikaanse sferen op de 15 dekken vol amusement. Waan u in South Beach vanaf de boardwalk, duik in een van de zwembaden bovenop het dek of smul van een lekker ijsje bij ijssalon Dolce Gelato.

Niets voor niets de trots van Amerika

Cruiseschip Pride of America is een van de toppers van het Amerikaanse Norwegian Cruise Line. De naam is niet toevallig: overal is het Amerikaanse thema merkbaar. Het 8 dekken hoge Capitol Atrium is namelijk gebaseerd op het capitool in Washington. Zo waant u zich even in de luxe van de Titanic met imposante glazen koepel en brede trap. En de boardwalk met het zwembad zijn gemodelleerd naar South Beach in Miami inclusief de fraaie art deco-elementen. Maar liefst 2.100 passagiers zijn welkom aan boord van deze trots van de Amerikanen waar 15 dekken vol restaurants en amusement zorgen voor veel vermaak. Zo ervaart u tijdens een cruise met Kras the Amerian way of life.

Het genot van ‘Freestyle Cruising’

Na te zijn ontwaakt in uw comfortabele balkonhut met uitzicht op zee kunt u de dag starten met een stukje joggen over het outdoor joggingparcours. Of strijk neer tijdens zonnige zeedagen op een van de ligbedden aan de twee grote zwembaden. In alle rust een goed boek lezen? Op het brede Promenade Dek is het aanmerkelijk rustiger. De kinderen vermaken zich ondertussen op de bungee-trampoline waar de ene nog hoger kan springen dan de andere. Op adem komen kan in een van de ‘hot tubs’ of in de Mandara Spa waar schoonheidsbehandelingen en massages een absoluut genot zijn. Vergeet tijdens uw cruise niet een verfrissend ijsje te halen ijssalon Dolce Gelato. Op de Pride of America staat ‘Freestyle Cruising’ centraal, dus geniet van al het eten, drinken en de entertainment, waar en wanneer u maar wilt.

Wining & dining: geen avond hetzelfde

Wanneer de zon langzaam in zee verdwijnt, wordt het tijd om te gaan beslissen bij welk van de maar liefst 19 restaurants verspreid over het cruiseschip u gaat dineren. Zo is er het chique Liberty-restaurant waar u in koloniale sfeer dineert tot en met de ‘Cadillac Diner’ waar fast food de boventoon voert. Er zijn restaurants met keukens van over de hele wereld: Italiaans, Hawaïaans, Aziatisch. You name it, they got it. Zo reist u elke avond naar een ander deel van de wereld.
De lounges en bars staan allemaal in het teken van een Amerikaanse stad of streek. Verwerk alle opgedane indrukken aan boord in de ‘Mardi Grass-lounge’ waar de muziek uit New Orleans een feest voor het oor is. Of trek een witte outfit aan en ‘dance the night away’ onder de sterrenhemel tijdens The White Hot Party.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.