Het hele jaar door kunt u in Flachau terecht voor een actieve vakantie. Dit Oostenrijkse bergdorp dankt zijn gezicht aan de besneeuwde bergen, kraakheldere meren en groene Alpenweiden. In de zomermaanden liggen er tijdens een vakantie Flachau honderden kilometers aan wandel- en fietspaden voor u klaar. Zodra de sneeuw gevallen is dit dorp het domein van wintersporters. Skigebied Salzburger Sportwelt Amadé ligt aan uw voeten.

Een actieve vakantie in Flachau

Omring uzelf tijdens een vakantie Flachau door besneeuwde bergtoppen, heldere meren en groene Alpenweiden. Dit Centraal-Oostenrijkse bergdorp is dan ook een paradijs op aarde voor actievelingen. In de winter draait het hier allemaal om skiën en langlaufen. In de zomermaanden wachten 350 kilometer aan mountainbikeroutes en 150 kilometer aan wandelpaden. Het stromende water van de rivier de Enns, houten alpenhutten en groene bergen vormen de uitzichten.Tijdens een vakantie Flachau kunt u vanuit het luxe 4 sterren hotel van Kras ook een van de kraakheldere meren in Oostenrijk opzoeken. Kano varen over de Winklersee of een frisse duik nemen in de Reitecksee zijn maar een paar mogelijkheden.

Vakantie in de winterse wereld van Flachau

Zodra de eerste sneeuw valt kunt u tijdens een vakantie Flachau de latten tevoorschijn halen. Ruim 760 kilometer aan pistes liggen in skigebied Salzburger Sportwelt Amadé aan uw voeten. Maar Flachau beschikt ook over een eigen skigebied met zo'n 60 kilometer aan pistes van allerlei niveaus. U kunt hier zelfs de van de wereldbekerafdaling 'Hermann Maier' naar beneden skiën. Ook aan de langlaufers is tijdens een vakantie Flachau gedacht. De 260 kilometer aan loipes voeren u dwars door het besneeuwde berglandschap van de Oostenrijkse Alpen. Bijkomen van een dag in de sneeuw doet u tijdens de wintersportvakantie Flachau in het centrum. De après-ski viert hier hoogtij! Of dompel uzelf natuurlijk onder in het overdekte zwembad in het centraal gelegen hotel in Flachau!

Verfijn uw keuze
2 Actieve vakanties Flachau
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

9,0
2 beoordelingen Vakantie Oostenrijk Flachau door reizigers van Kras