Tijdens een vakantie in Mühlbach heeft u uitzicht op de hoogste bergen van Oostenrijk, gelegen in de Hohe Tauern. Misschien dat u met de kosteloze E-bike van het hotel van Kras niet meteen de besneeuwde bergtoppen verkent. Maar voor de beroemde Krimmler Wasserfälle hoeft u tijdens een actieve vakantie in Oostenrijk alleen de Salzach en de Krimmler Ache maar te volgen. Of bezoekt u eerst de bezienswaardigheden van Mittersill?

Bergrijke vakantie in Mühlbach

Tijdens een vakantie in Mühlbach heeft u al vanuit het hotel van Kras een spectaculair uitzicht op de bergen van de Hohe Tauern. In dit gebergte liggen enkele van de hoogste bergen van Oostenrijk. Dit uitzicht, in combinatie met het All Inclusive Light concept, maakt het misschien lastig om het hotel in Mühlbach uit te komen. Misschien dat een dag kosteloos gebruik van een E-bike het makkelijker maakt om tijdens een vakantie in Oostenrijk toch het Salzburger Land te verkennen. Volg de kabbelende Salzach en de gletsjerbeek Krimmler Ache door dichte dennenbossen en langs groene bloemenweiden. Totdat u aankomt in Krimml, bekend om een van de hoogste watervallen van Europa. De Krimmler Wasserfälle komen in drie fases met een donderend geraas naar beneden. Een bijzonder schouwspel tijdens een actieve vakantie in Oostenrijk.

Kleurrijke dagtrip naar Mittersill

Voor culturele bezienswaardigheden kunt u tijdens een vakantie in Mühlbach een dagtrip maken naar het nabijgelegen plaatsje Mittersill. Bewonder de opvallend mosterd- en pastelgele Annakirche, gebouwd in Tiroler rococostijl. En sla ook vooral het 160 meter boven Mittersill gelegen Schloss Mittersill niet over. Alleen al om het uitzicht over het plaatsje, de dennenbossen en de Salzach een echte aanrader tijdens een vakantie in Oostenrijk. Bent u weer beneden? Strijk dan voor verse Apfelstrudel neer op een terrasje aan de Stadtplatz. Met uitzicht op de fontein en de kleurrijke en met bloemen versierde panden aan het plein.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Mühlbach
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,2
14 beoordelingen Vakantie Oostenrijk Mühlbach door reizigers van Kras