Wie tijdens een vakantie in Nauders de heldere Stille Bach volgt naar het Nauders Bergkastel, geniet onderweg van de mooiste uitzichten. Groene weidevelden, dichte bossen... en natuurlijk de hoge, besneeuwde toppen van de Oostenrijkse Alpen. Maakt u tijdens een vakantie in Tirol de oversteek naar Italië? De hoge kerktoren in het groenblauwe Reschenmeer levert ongetwijfeld bijzondere foto's op!

Wandelvakantie in Tirol

In het zuidwesten van de Oostenrijkse deelstaat Tirol, niet ver van het drielandenpunt met Italië en Zwitserland, ligt het dorpje Nauders. Met een ligging op een hoogte van bijna 1400 meter is Nauders erg geliefd in het witte winterseizoen. Maar ook in de zomer kunt u bij Kras prima een vakantie naar Nauders boeken. Al is het alleen al om de betoverende uitzichten, die u hier tijdens een wandelvakantie in Oostenrijk kunt verwachten. Dichte bossen, glooiende groene weides... En natuurlijk het kristalheldere water van de Stille Bach, het beekje dat het plaatje helemaal compleet maakt. Volg de beek naar het hooggelegen Nauders Bergkastel: een goed bewaard gebleven middeleeuwse burcht met imposante torens en een charmante kapel. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon de Bergkastelbahn naar boven nemen.

Dagtrip naar de verzonken stad

Ook in de nabije omgeving valt tijdens een vakantie in Nauders van alles te beleven. Steek bijvoorbeeld de grens over naar Italië, voor een bezoek aan het bijzondere Reschenmeer. In het midden van dit blauwgroene meer ligt een heuse verzonken stad. Alleen de hoge kerktoren die nog altijd boven het wateroppervlak uittorent, herinnert nog aan de stad Graun die hier na de bouw van een stuwdam onder water verdween. Voor culturele bezienswaardigheden in een levendige omgeving, maakt u tijdens een vakantie in Oostenrijk een dagtrip naar Innsbruck. Wat is het Goldenes Dachl, dat schittert in de zon, toch mooi!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Nauders
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Tirol - Hotel Kristall
Tirol - Hotel Kristall
  • Knus hotel op een prachtige locatie
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ontspannen in de wellness
  • 2 - 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-09-2020
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf52
K
7,0
prima13 beoordelingen
KaartBekijk reis
8,2
49 beoordelingen Vakantie Oostenrijk Nauders door reizigers van Kras