Vanaf de 1.500 meter hoge Markbachjoch heeft u tijdens een vakantie in Niederau uitzicht op de nog hogere Feldalphorn. Wat zijn ze toch mooi, die Oostenrijkse Alpen. Om ook de dennenbossen en kristalheldere bergmeertjes tussen de hoge Alpentoppen niet te vergeten. Maar maak ook vooral een dagtrip naar Wildschönau, waar u met de Wildschönau Gästekarte gratis de oude zilvermijn en het Bergbauernmuseum bezoekt.

Kunstzinnige wandelvakantie in Niederau

Wie vanuit het zuiden van Duitsland de rivier de Inn volgt, komt niet al te ver over de grens met Oostenrijk het 828 meter hoog gelegen dorpje Niederau tegen. Wie bij Kras een vakantie naar Niederau boekt, boekt dit inclusief Wildschönau Gästekarte. Handig, want zo is de kabelbaan naar de Markbachjoch helemaal gratis. Vanaf de 1.500 meter hoge top maakt u tijdens een wandelvakantie in Tirol de mooiste tochten door de Alpen. Door dichte dennenbossen, over groene bergweiden naar de kleine witte Markbachjoch kapelle. Met uitzicht op de bijna 2.000 meter hoge Feldalphorn. Of neem de route naar de Bergsee Mittermoos, waar u niet alleen uw voeten kunt afkoelen in het helderblauwe water, maar ook tientallen sculpturen kunt bewonderen.

Kosteloos museumbezoek in Wildschönau

Niet alleen de kabelbaan is gratis met een Wildschönau Gästekarte. U kunt tijdens een vakantie in Niederau bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan het Bergbauernmuseum Wildschönau. In een 18e eeuwse boerderij maakt u tijdens een vakantie in Oostenrijk een reis door de tijd en komt u van alles te weten over het leven van de vroegere boeren in het Tiroler berglandschap. Of kies voor een uitstapje naar het Bergwerk Wildschönau, verstopt in de dichte bossen. In deze voormalige zilvermijn, met smalle gangen en steile houten trappen, ziet u hoe het leven in de mijnen er vroeger aan toe ging.

Verfijn uw keuze
5 vakanties Niederau
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
156 beoordelingen Vakantie Oostenrijk Niederau door reizigers van Kras