Een vakantie in Rauris is een uitstekende combinatie tussen een actieve vakantie in Oostenrijk en ontspannen in luxe. Wandel langs de hoge, besneeuwde Alpentoppen in Nationalpark Hohe Tauern. Waar u met een beetje geluk een lammergier spot tussen de bijzondere rotsformaties en watervallen. Trek gekregen van het wandelen? Geen probleem, want in het All Inclusive hotel in Rauris staat bij terugkomst de apfelstrudel al klaar!

Actieve wandelvakantie vanuit Rauris

Een vakantie in Rauris is ideaal om de Oostenrijkse natuur te verkennen. Een hotel in Rauris van Kras bevindt zich namelijk in het hart van het Nationalpark Hohe Tauern! Hier vindt u de hoogste bergtoppen van Oostenrijk, met als ultiem hoogtepunt de 3.798 meter hoge Großglockner die het landschap domineert. Vanaf de panoramische Großglockner Hochalpenstraße kunt u tijdens een vakantie in de Alpen niet alleen de Großglockner, maar nog vele andere bergtoppen behorende tot de Großglocknergroep bewonderen. Maar u kunt er tijdens een actieve wandelvakantie in Oostenrijk natuurlijk ook te voet op uitgaan en de ruige natuur van Hohe Tauern ontdekken. Misschien komt u tussen de steile rotsformaties, donderende watervallen en groene hoogvlaktes wel een lammergier of gems tegen.

Apfelstrudel en E-bike inbegrepen!

Een andere manier om er tijdens een vakantie in Rauris op uit te gaan, is op de fiets. U boekt een hotel in Rauris bij Kras namelijk op basis van All Inclusive. En daarbij is niet alleen de apfelstrudel inbegrepen, maar ook de huur van een E-bike. Zo wordt fietsen in de berger plotseling een stuk gemakkelijker! Daal bijvoorbeeld af naar het nabijgelegen Zell am See, waar het water van het heldere meer u al van verre tegemoet schittert. En op een bankje aan de lange boulevard is het even heerlijk bijkomen, met uitzicht over de Zeller See en het omringende groene heuvellandschap.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Rauris
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
43 beoordelingen Vakantie Oostenrijk Rauris door reizigers van Kras