Fietsvakantie De meren van Karinthië

7/8/9 dgn incl. verblijf in 3-/4-sterrenhotels, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. de Wörthersee

v
© Kärnten Werbung
Vanaf424per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
6,9
K
 • Sportief genieten aan de mooiste meren van Oostenrijk
 • Fietsen, luieren op strandjes en lekker eten
 • Nederlandstalige routes naar o.a. de Wörthersee en Ossiachersee
 • Verblijf in 3-/4-sterrenhotels inclusief ontbijt
 • Bagagetransport en terugtransfer naar het beginpunt inbegrepen
 • 7, 8 of 9 dagen
  K
 • Bewaren
6.9108
6,9
Beoordeeld door 8 reizigers van Kras
Fietsvakantie De meren van Karinthië
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

• 6, 7 of 8 nachten verblijf in goede 3-/4-sterrenhotels
• 6, 7 of 8 x ontbijt
• Parkeerplaats bij het eerste hotel
• Bagagetransport tussen de hotels
• Gebruik fietstas
• Nederlandstalige routebeschrijving en kaart
• Terugtransfer Klagenfurt-Sachsenburg per trein (exclusief fietsticket)

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen (verplicht)

Optioneel (bij boeking te reserveren)
• 6 x diner € 118 (tijdens de 8-daagse en 9-daagse reis géén diner op de extra dag(en) in Klagenfurt/Sachsenburg)
• Huur toerfiets € 55
• Huur E-Bike € 120
• Terugtransfer per bus (incl. eventuele eigen fiets) € 42

Bijkomende kosten ter plaatse
• Toeristenbelasting ca. € 1 á 2 p.p.p.n.
• Eventuele borg voor de huurfiets
• Alle entreegelden tenzij anders vermeld
• Optionele excursies

Extra informatie

• Er zijn van deze routes geen GPS-tracks aanwezig
• De reistechnische uitvoering van deze reis is in handen van Donau Touristik
• Het uitgebreide routeboek dat van toepassing is op deze reis ontvangt u bij aankomst in uw eerste hotel. Kras stelt voor u een beknopte digitale versie van het routeboek beschikbaar voorafgaand aan uw reis. Het is niet mogelijk om een geprinte versie van het uitgebreide routeboek voorafgaand aan uw reis te ontvangen.

Kaart

Dagprogramma

v
+1

Karinthië staat bekend om zijn machtige bergreuzen. Een gebied waarbij u dus niet meteen aan ontspannen fietstochten denkt. Maar dat het fietsen in deze Oostenrijkse streek eigenlijk veel gemakkelijker is dan u denkt, beleeft u met deze verrassende reis. Langs de oevers van de kraakheldere Faakersee, Ossiachersee en Wörthersee fietst u naar gastvrije stadjes, waarbij glooiende alpenweiden en grillige bergtoppen uw decor vormen. En… door de zuidelijke ligging treft u hier veelal een zeer aangenaam en zonnig klimaat.

Open alle items

Programma in het kort

Dag 1: op eigen gelegenheid naar Sachsenburg
Dag 2: rondje Millstättersee (ca. 40 km)
Dag 3: Villach (ca. 55 km)
Dag 4: Ossiachersee (ca. 51 km)
Dag 5: Krumpendorf/Klagenfurt (ca. 40 km)
Dag 6: rondje Wörthersee (ca. 45 km)
Dag 7: transfer en op eigen gelegenheid naar huis
Boekt u de 8-daagse reis, dan heeft u aan het einde van de reis een extra overnachting in Klagenfurt. Op dag 8 volgt de transfer en terugreis naar huis.
Boekt u de 9-daagse reis, dan heeft u aan het begin van de reis een extra overnachting in Sachsenburg en aan het einde van de reis een extra overnachting in Klagenfurt. Op dag 9 volgt de transfer en terugreis naar huis.

Dag 1 - heenreis

Op eigen gelegenheid naar Sachsenburg/Möllbrücke. U kunt uw auto gedurende de reis gratis parkeren (onbewaakt) bij het eerste hotel. Na aankomst ontvangt u de uitgebreide reispapieren en eventuele huurfiets.

Dag 2 - Millstättersee (ca. 40 km)

v
+1
Na het ontbijt stapt u op de fiets voor uw eerste tocht. De route gaat rond de Millstättersee, over een nieuw aangelegd fietspad. Het pad langs de zuidoever is lichtglooiend, maar over het algemeen is het landschap vrij vlak. Onderweg passeert u onder meer de stadjes Dellach, Grossegg en Seeboden. Eenmaal terug in Millstatt is het heerlijk ontspannen op één van de gezellige terrasjes. Of wat dacht u van een aantal ontspannen uurtjes aan het strandbad, dat u uitnodigt voor een verfrissende duik? Cultuurliefhebbers moeten voordat ze de omgeving morgen verlaten zeker een kijkje nemen bij de fraaie kloosterkerk in Millstatt.

Dag 3 - Villach (ca. 55 km)

v
De route van vandaag brengt u langs Schloss Porcia naar Paternion, een mooie plaats aan de Drau. Tijdens de etappe wisselt u een aantal keren van de noordelijke naar de zuidelijke zijde van de Drau en weer terug. Eindpunt is Villach, ook gelegen aan de Drau, die in een paar sierlijke bochten door de stad slingert. In Villach staan prachtige huizen uit de renaissancetijd en eeuwenoude handelshuizen van de rijke burgerij. Andere bezienswaardigheden zijn ondere andere de Hauptplatz, de Draubrücke en de St. Jakobskerk. Tip: maak een boottocht over de Drau!

Dag 4 - Ossiachersee (ca. 51 km)

Vandaag maakt u een schitterende fietstocht naar en om de Ossiachersee. Met een prachtig uitzicht op de hooggelegen vesting Landskron fietst u naar het dorpje St. Andrä zum See. Via Ossiach, waar u de Maria Hemelvaart Kloosterkerk kunt bekijken, fietst u over de oevers van de Ossiachersee, waarbij u keer op keer geniet van het adembenemende landschap. Op weg terug naar Villach passeert u de gezellige dorpen Steindorf en Annenheim.

Dag 5 - Krumpendorf/Klagenfurt (ca. 40 km)

v
+1
U laat Villach achter u en fietst door naar Klagenfurt/Krumpendorf. Op weg hiernaartoe fietst u door het rozendal, één van de mooiste dalen van Oostenrijk. Onderweg passeert u onder meer Tierpark Rosegg. Dit dierenpark bevindt zich op historische grond, namelijk op de ruïnes van Schloss Rosegg en biedt thuis aan maar liefst 400 dieren van 35 verschillende soorten. Ook leuk om een kijkje te nemen is bij het naastgelegen Rosegg Labyrinth, het grootste doolhof van Oostenrijk met meer dan 3000 haagbeuken. Via het stadje Velden en langs de Wörthersee, het bekendste en misschien wel mooiste Karintische meer, bereikt u uiteindelijk Krumpendorf, of verder naar Klagenfurt. Tip: neem uw zwemkleding mee! Aan de noordelijke oever van de Wörthersee fietst u langs talrijke strandjes, waar u even zou kunnen zonnen of een frisse duik kunt nemen.

Dag 6 - Wörthersee (ca. 45 km)

v
+1
Vandaag fietst u een rondje om ene van de mooiste meren in Oostenrijk. U volgt de route in westelijke richting naar de hoofdstad van Karinthië, Klagenfurt. Daarna fietst u via de zuidelijke oever in oostelijke richting. Na ca. 20 km bereikt u Maria Wörth, dat op cultureel gebied het een en ander te bieden heeft. Vervolgens voert de route u naar Velden met haar 'Schloss am Wörthersee' en Pörtschach. Tip: neem uw zwemkleding mee! Aan de noordelijke oever van de Wörthersee fietst u langs talrijke strandjes waar u van de gelegenheid gebruik kunt maken en heerlijk kunt gaan zwemmen in het grootste meer van Karinthië.

Dag 7 - terugreis

Het is alweer tijd om naar huis te gaan. Na het ontbijt reist u per trein (inclusief) of bus (tegen betaling) terug naar Sachsenburg.

Inbegrepen transfer van Klagenfurt naar Sachsenburg

Voor deze fietsreis is de terugtransfer per trein, van Krumpendorf/Klagenfurt naar Sachsenburg/Möllbrücke inclusief. Wie gebruikmaakt van een huurfiets, kan deze gemakkelijk in het laatste hotel achterlaten. Voor eigen fietsen geldt dat treintickets op het station te verkrijgen zijn. Wij wijzen u er op dat u bij een transfer per trein zowel uw bagage als eventuele eigen fiets mee dient te nemen. De eventuele bus-/taxikosten vanaf uw hotel naar het station en vanaf het station naar uw auto zijn voor eigen rekening.

Tegen een meerprijs (€ 42 p.p.) is ook mogelijk om per bus terug naar Sachsenburg te reizen. Deze prijs is inclusief het eventuele vervoer van uw eigen fiets. Wilt u van deze bustransfer gebruikmaken, dan dient u deze bij boeking te reserveren. Het laten vervoeren van uw fiets geschiedt op eigen risico. Tijdens de 7-daagse reis is deze bustransfer alleen mogelijk bij vertrek op zaterdag en zondag, tijdens de 8-daagse reis alleen bij vertrek op vrijdag en zaterdag en voor de 9-daagse geldt dat de transfer alleen te boeken is bij vertrek op donderdag en vrijdag.

8-daagse reis

Kiest u voor de 8-daagse reis, dan heeft u aan het einde van de reis nog een extra overnachting in Klagenfurt. Deze extra nacht is inclusief ontbijt en eventuele huurfiets. Op dag 8 volgt de transfer naar Sachsenburg en de terugreis naar huis.

9-daagse reis

Kiest u voor de 9-daagse reis dan heeft u aan het begin van de reis een extra overnachting in Sachsenburg. Op dag 4 fietst u naar Villach. Aan het einde van de reis heeft u ook een extra overnachting in Klagenfurt, waarna de transfer en terugreis op dag 9 zijn. Beide overnachtingen zijn inclusief ontbijt en eventuele huurfiets.

Fietsniveau

Fietsniveau 1,5. Zie tabblad 'Fietsinfo' voor meer informatie over deze indicatie.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Accommodatie

Hotels

Voor deze fietsvakantie reserveren we goede 3-/4-sterren hotels in prachtige, rustige vakantieplaatsen. Uw kamer is ten minste voorzien van badkamer met bad en/of douche en toilet. Het bagagevervoer tussen de hotels wordt voor u geregeld.

Hieronder vindt u een selectie van de hotels die u aandoet tijdens deze reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Houdt er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

Sachsenburg
Gasthof Zum Goldenen Rössl***
Landhotel Kreinerhof***

Villach
Hotel Globo Plaza****
Hotel City****

Klagenfurt
Hotel Sandwirth****
All you need hotel***

Fietsinfo

Algemene informatie individuele fietsvakanties

v

Tijdens een fietsvakantie bent u in beweging en ontdekt u de meest prachtige bestemmingen. Door u zo goed mogelijk te informeren zult u uw vakantie zo optimaal mogelijk beleven.

Open alle items

Fietsroutes en/of -kaarten

Bij al onze individuele fietsreizen zijn routes en/of kaarten inbegrepen. Deze ontvangt u in de meeste gevallen voorafgaand aan uw reis, per post of digitaal (Let op: bij lastminute-boekingen/aanvragen kan het voorkomen dat u uw papieren kort voor vertrek ontvangt. Bij agenten zoals VOS Travel ontvangt u de routes dan alleen digitaal. Er ligt bij aankomst geen pakketje voor u klaar in het eerste hotel. U dient de routes zelf uit te printen en mee te nemen!). Indien u de routes digitaal ontvangt, ligt er op uw vakantiebestemming ook een papieren versie klaar. Bij een aantal reizen ontvangt u de fietsroutes pas op uw vakantiebestemming.

De fietsroutes zijn indicatief en afhankelijk van het weer en de lokale omstandigheden. De meeste routes ondergaan een extra controle voordat het fietsseizoen begint. Om deze reden kan een beschreven programma iets afwijken van het beschreven programma in de brochure of op de website. De genoemde afstanden dienen als richtlijn.

Van een aantal fietsvakanties zijn ook GPS-tracks beschikbaar. Indien dit het geval is, staat dit op het tabblad ‘Inbegrepen’. Wenst u de GPS-tracks te ontvangen, dan kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen.

Fietsreizen voor elk niveau

Onze fietsreizen zijn geschikt voor recreatieve fietsers en zijn uiteenlopend in zwaarte. Van belang zijn bijvoorbeeld de dagafstanden en door welk gebied wordt gefietst. Om u een indicatie te geven van de zwaarte van onze sportieve reizen, hebben we een systeem ingevoerd, die u globaal een idee geven van het niveau van de meeste fietsreizen. Omstandigheden als het weer en uw fysieke gesteldheid hebben wij uiteraard niet in de hand, maar zijn ook van essentieel belang.

Het aangegeven niveau is bedoeld als een aanwijzing, die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze voor de vakantie die bij u past. De fietsreizen vereisen een normale conditie en voldoende fietservaring. Bij fietsreizen met fietsniveau 2 adviseren wij het gebruik van een E-bike.

Niveau 1: gemakkelijke tocht, met af en toe een lichte helling of afdaling. Deze vakanties zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
Niveau 2: gemiddelde tocht, met af en toe een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Voor deze vakanties dient u te beschikken over een goede conditie en voldoende fietservaring.
Niveau 3: stevige tocht, met regelmatig een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Een uitstekende conditie evenals voldoende fietservaring is vereist.

Huurfiets of eigen fiets

U kunt op individuele fietsreizen uw eigen fiets meenemen of een huurfiets reserveren. Voor vliegreizen geldt dat een eigen fiets meenemen niet mogelijk is; om deze reden is een huurfiets bij de reissom inbegrepen.

In de meeste gevallen heeft u de beschikking over een moderne lichtgewicht fiets met minimaal 7, maar meestal 21 of 24 versnellingen. De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1.60 m tot 1.95 m. Afwijkende maten zijn alleen op aanvraag mogelijk.

Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. Indien dit van toepassing is staat dit aangegeven bij optioneel bij te boeken.

De reistechnische uitvoering van onze fietsvakanties is in handen van agenten. Door welke agent deze reis wordt uitgevoerd vindt u onder het kopje 'inbegrepen'.

Donau Touristik

Toerfiets van het merk Schauff, Kettler, Kalkhoff of KTM:
• 7 versnellingen of op aanvraag 21/24 versnellingen mogelijk
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)
• Diverse framehoogtes beschikbaar. Indien u langer bent dan 1.90m of kleiner dan 1.60m raden wij u dit bij boeking door te geven

E-bike van het merk KTM:
• KTM e-bikes: actieradius van ca. 70km en 24 versnellingen
• Kalkhoff e-bikes: actieradius van ca. 70km en 8 versnellingen
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)

Girolibero

v

Toerfiets (Shimano Deore):
• 27 versnellingen
• aluminium frame
• comfortabel gelzadel
• anti-lek banden
• fietscomputer
• kaarthouder of stuurtasje
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per twee fietsen (met code)

E-bike (op aanvraag):
• met fietscomputer
• kaarthouder
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per 2 fietsen (met code)

VOS Travel

Toerfietsen met 7 tot 27 versnellingen
E-bikes met 8 versnellingen
• Met fietspomp, reparatieset, fietstas en fietsslot
*Het is voor sommige bestemmingen niet mogelijk een E-bike te huren.

Toerfietsen met 7 versnellingen

Fietsvakantie Rondje IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland – Elfstedentocht Friesland
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 21 versnellingen)
Fietsvakantie België - Brugge: stad & strand
Fietsvakantie Duitsland – Niederrhein & Ruhr
Fietsvakantie Duitsland - Duitse Wijnroute
Fietsvakantie Duitsland - Berlijn & Potsdam
Fietsvakantie Thüringen (of 21 versnellingen)

Toerfietsen met 21 versnellingen

Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Duitsland - Langs de Weser
Fietsvakantie Thüringen (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Sauerland
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Bretagne & Mont St.-Michel
Fietsvakantie Portugal – Algarve
Fietsvakantie De Minho, een Portugese verrassing
Fietsvakantie van Porto naar Coimbra

Toerfietsen met 24+ versnellingen

Fietsvakantie Nederland – Het land van Maas & Waal
Fietsvakantie Hart van Nederland – Stad, stand & tulpen
Fietsvakantie Rondje Mallorca
Fietsvakantie Beleef Corfu
Fietsvakantie Zweden

Aktiva Tours

v

Toerfiets van het merk Batavus
• 24 versnellingen
• kilometerteller

E-bike van het merk Batavus
• 7 versnellingen
• met actieradius van 75km
• digitale display

Leludi ltd.

v

Toerfiets (Scott Sub Cross of IDEAL)
• 24 versnellingen
• extra binnenband
• fietspomp
• plakset
• fietstas
• fietshelm

E-bike (Sub Cross E-ride of O2 Feel Vog D7)
• aluminium frame
• voorvering
• 26 inch wielen
• 6 versnellingen
• max snelheid 25 km/u
• actieradius batterij 50 km

Fietsvakantiewinkel

v

Hybridefiets Giant Aero RS2/ Batavus Galibier (of gelijkwaardig)
• 24 versnellingen
• fietstas en stuurtas
• anti-lek banden
• gelzadel

E-bike Kalkhoff impulse 2.0 (of gelijkwaardig)
• met 14,5 ah accu
• fietstas
• acculader
• instructiekaart
• kettingslot
• noodkit met fietspomp

Waterman Travel & More

• Giant fietsen (MTB of Hybride) met alle accessoires, type ATX hardtail serie (met afsluitbare voorvering en schijfremmen)
• Expedition/Leader, bidon houder, 27 top gear systeem, professionele helm Giro en Bell

EKB Costa Blanca Cycling

Toerfiets van het merk Cube, model Town
• 24 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

E-Bike
• 36 v accu
• 7 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

Mecklenburger Radtour

Toerfiets van het merk Kettler of Kalkhoff
• 8 of 24 versnellingen
• Gelzadel

E-bike van het merk
• 7 of 8 versnellingen
• met actieradius van 80km

Orfeo Office

Toerfiets of E-bike
• met 21, 24 of 27 versnellingen
• straatuitvoering
• fietstassen
• fietsservice

Noot: Kras kan niet garanderen dat er ter plaatse een fietsenmaker beschikbaar is met kennis over uw eigen fiets. Het kan dus voorkomen dat eventuele defecten aan uw eigen fiets niet gedurende de reis gerepareerd kunnen worden.

Aansprakelijkheid - verzekeringen

Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Heeft u al aan een fietsverzekering gedacht? Hieronder zetten we de verschillende verzekeringen op een rijtje:

Verzekeren van uw eigen fiets
Bij de meeste reisverzekeringen zijn schades aan uw fiets niet inbegrepen. U kunt zich via Kras verzekeren bij de Europeesche Verzekeringen. Zij bieden u als aanvulling op de standaard reisverzekering de optie 'Extra sportuitrusting' aan. In dit geval is uw fiets verzekerd tot maximaal € 2500. U kunt een reisverzekering met extra sportuitrusting afsluiten via ons Contact Center of op Kras.nl/verzekeringen.

Verzekeren van een huurfiets
Boekt u bij Kras een huurfiets, dan ontvangt u deze ter plaatse van onze agent die verantwoordelijk is voor de reistechnische uitvoering van de reis. Door welke agent uw reis wordt uitgevoerd, vindt u op het tabblad 'Inbegrepen'. Net als bij het gebruik van een huurauto, zijn er aan het gebruik van een huurfiets voorwaarden verbonden. De verhuurder kan u vragen een ontvangstbewijs te tekenen voor de fiets. Inzage in de huurvoorwaarden en het afsluiten van eventuele verzekeringen doet u ter plaatse.

Onze agenten Vos Travel en Fietsvakantiewinkel geven u de mogelijk om bij boeking een diefstalverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u in het boekingsproces.

Veiligheid

Als fietser bent u extra kwetsbaar. Kras beveelt u dan ook sterk aan te allen tijde beschermende kleding en gepast schoeisel te dragen. Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. Bij slecht weer is het raadzaam om een reflecterend veiligheidshesje te dragen. In sommige landen zijn valhelmen evenals veiligheidshesjes verplicht gesteld. U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting. Gepaste fietskleding biedt u naast bescherming comfort. Vergeet ook uw regenkleding, zonnebrand, pet en zonnebril niet. En… neem altijd water en iets te eten mee.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Kras kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventueel letsel tijdens de reis.

Hulp bij fietspech in Nederland en België (€2,50 p.p.p.d.)

Laat uw fietsvakantie niet in het water vallen door materiaalpech. Regel nu direct pechhulp tijdens uw fietsvakantie in Nederland of België.

Voor meer informatie, zie: https://www.fietsned.nl/kras-fietsvakantie-pechhulp

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door FietsNED. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst kunt u zich wenden tot FietsNED.

Beoordelingen

Anderen bekeken ook
Fietsvakantie Langs de Drau
Fietsvakantie Langs de Drau
 • Ontdek de zonnige zuidzijde van de Alpen
 • Nederlandstalige fietsroutes naar o.a. Villach
 • Verblijf in sfeervolle 3-sterrenhotels inclusief ontbijt
 • 7 of 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum21-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf470
8,5
Bekijk reis
Fietsvakantie Oostenrijk - Drau & Karinthië
Fietsvakantie Oostenrijk - Drau & Karinthië
 • Ontdek vanuit één hotel het mooiste van Karinthië
 • Verblijf in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt en diner
 • Oók lunchpakketjes en lekkernijen in de namiddag inbegrepen
 • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum04-10-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf428
8,2
Bekijk reis
All Inclusive E-bike arrangement Karinthië - Hotel Katschberghof
All Inclusive E-bike arrangement Karinthië - Hotel Katschberghof
 • Adembenemend uitzicht
 • Inclusief e-bike voor 4, 5 of 7 dagen
 • Inclusief Hinteregger Card
 • 5 of 8 of 10 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-10-2019
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf221
8,4
Bekijk reis
Karinthië - Rosentaler Hof (hotel)
Karinthië - Rosentaler Hof (hotel)
 • Ideaal voor fietsliefhebbers
 • In het hart van Karinthië
 • Op ca. 8 km van het Wörthermeer
 • 2 - 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum28-09-2019
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf57
8,4
Bekijk reis