Op het Portugese eiland Terceira ligt een waar openluchtmuseum op u te wachten. Slenter tijdens een vakantie Angra do Heroísmo over de mozaïeken straten van deze hoofdstad en bezoek het Forte de Sao Sebastio. Even indrukwekkend is de Sé Cathedral. Maak ook gebruik van de huurauto en bezoek de Caldeira de Guilherme Moniz. Hier kunt u een afdaling maken in de kraterpijp. Een unieke ervaring tijdens een vakantie Angra do Heroísmo!

Middeleeuwse charme in Angra do Heroísmo

Op het Portugese eiland Terceira ligt de oudste stad van de Azoren: Angra do Heroísmo. Tijdens een vakantie Angra do Heroísmo waant u zich in de middeleeuwen. Het historische centrum ligt op slechts 500 meter van het luxe 4 sterren hotel van Kras. Hier wacht een decor van authentieke huisjes met witte gevels en rode daken op u. Kijk tijdens een vakantie Angro do Heroísmo ook even naar de grond wanneer u door de smalle straatjes wandelt. Hier zijn kunstige figuren en patronen in de betegeling verwerkt, wat 'Calçada Portuguesa' wordt genoemd. Zet tijdens een vakantie Angro do Heroísmo koers richting de oostzijde van stad waar Forte de  São Sebastião ligt. Dit 16e eeuwse fort was vroeger een belangrijk militair kasteel. Even indrukwekkend is de Sé Cathedral met zijn twee klokkentorens en gotische stijl. U kijkt u ogen uit tijdens een vakantie Angra do Heroísmo!

Indrukwekkende afdaling in een vulkaan

Maak tijdens een vakantie Angra do Heroísmo ook optimaal gebruik van de All-in autohuur en verken de natuur van Terceira. Een goed startpunt is een bezoek aan de Caldeira de Guilherme Moniz. Met zijn doorsnede van 15 kilometer is het de grootste vulkaankrater van de Azoren. Een unieke ervaring tijdens een vakantie Agra do Heroísmo is een afdaling in de vulkaan. Via de kraterpijp daalt u circa 90 meter af tot aan de Algar do Carvão grotten. Tegenwoordig zijn de wanden bekleed met mos, varens en andere groene vegetatie maar u kunt nog goed zien hoe hier het natuurgeweld het landschap gevormd heeft. Na een indrukwekkende dag bent u zo weer terug in het comfortabele hotel aan de kust. Neemt u nog even een verfrissende duik in het zwembad tijdens een vakantie Angra do Heroísmo?

Verfijn uw keuze
3 vakanties Angra do Heroísmo
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Aanbieding
Azoris Angra Garden - Plaza Hotel
Azoris Angra Garden - Plaza Hotel
Inclusief huurauto
  • Inclusief: All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • 3-sterren hotel in het hart van Angra de Heroísmo
  • Hotel ligt aan een gezellig plein met terrasjes
  • 8 of 15 dagen
Aanbieding
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum18-09-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf740
GK
8,4
26 beoordelingen Vakantie Portugal Angra do Heroísmo door reizigers van Kras