Vakantie Carvoeiro - Strandvakantie incl vlucht en verblijf

Carvoeiro, authentieke badplaats aan de Atlantische Oceaan met een charmant centrum

Ervaar tijdens een vakantie Carvoeiro de Portugese charme van dit vissersplaatsje in de Algarve. Aan het afgeschermde strand Praia de Carvoeiro ligt het gezellige centrum. Geniet op het centrale plein van de Portugese keuken en stap buiten het centrum om de rotsformaties van Algar Seco te bewonderen. Maak tijdens een vakantie Carvoeiro ook gebruik van de inbegrepen autohuur en bezoek bijvoorbeeld de magische hoofdstad Faro. 

Portugese charme in Carvoeiro

Midden in de Portugese Algarve ligt het vissersdorpje Carvoeiro. Onaangetast ondanks het toegenomen toerisme, heeft Carvoeiro zijn authentieke charme weten te behouden. Het centrum ligt direct aan het strand en wordt omgeven door indrukwekkende rotsformaties. Doe Carvoeiro aan tijdens een fly drive Portugal of verblijf langer in het 4 sterren hotel van Kras. Tijdens een vakantie Carvoeiro ligt het strand Praia de Carvoeiro op nog geen 10 minuten lopen van het hotel. Beschermd door de prachtige Algar Seco rotsformaties, is dit kleine zandstrand een afgelegen paradijsje. De azuurblauwe Atlantische Oceaan is het laatste ingrediënt voor een ideale zonvakantie Carvoeiro. Vervolgens kunt u het gezellige centrum gaan verkennen. Het decor wordt bepaald door witte huizen en smalle straatjes die allemaal uitkomen op het centrale plein. Hier kunt u van een typisch Portugese Feijoada genieten in een van de restaurants of shoppen in de winkels.

Sightseeing tijdens een zonvakantie Carvoeiro

Stap tijdens een vakantie Carvoeiro ook buiten het centrum van het vissersplaatsje om het natuurpark Algar Seco te bewonderen. Het ligt op loopafstand van het hotel en u hoeft slechts de bordjes te volgen om het te vinden. Hier heeft het water prachtige formaties uit de rotsen geërodeerd. Een absoluut hoogtepunt is de Boneca, een doorkijk van twee 'ramen' die uitkijken op de zee. Maak tijdens een vakantie Carvoeiro ook gebruik van de inbegrepen All-in autohuur en breng bijvoorbeeld een bezoek aan Faro. Deze hoofdstad van de Algarve heeft een historisch centrum met talloze statige huizen. Een vakantie Carvoeiro is vol met indrukwekkende bezienswaardigheden!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Carvoeiro
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,9
7 beoordelingen Vakantie Portugal Carvoeiro door reizigers van Kras