Natuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Faial. Dit Portugese eiland behoort tot de Azoren en staat bekend om zijn indrukwekkende landschappen. Vulkanische rotsen met natuurlijke zwembaden en de Caldeira vulkaan zijn zeker een bezoek waard. Maar tijdens een vakantie Faial kunt u vanuit de hoofdstad Horta ook een walvistour maken. Of bekijk de vele zeilboten die vanuit hier de Atlantische Oceaan oversteken.

De natuurlijke landschappen van Faial

Treed in de voetsporen van bekende zeezeilers en ga op reis naar Faial. Dit Portugese eiland in de Atlantische Oceaan hoort bij de Azoren en is erg geliefd bij natuurliefhebbers. Maak tijdens een vakantie Faial wandelingen langs steile kliffen, vulkanische rotsen en groene heuvels. Vooral de vulkaan Caldeira is dankzij de imposante krater en vele cederbomen en jeneverbesstruiken indrukwekkend. Ontspannen doet u tijdens een groeps- of individuele vakantie Faial in de natuurlijke zwembaden van Varadouro. Bij iedere golf van de Atlantische Oceaan wordt het water ververst. Maar last van stroming zult u vanwege de bescherming van de grillige rotsen niet hebben. Deze natuurlijke baden bevinden zich op 45 minuten rijden van de Caldeira. Maar tijdens een individuele vakantie Faial inclusief huurauto bent u er zo!

Unieke reizen naar Horta

Bij Kras kunt u Faial ook bezoeken per luxe cruiseschip. Zeezeilers gingen u voor. Het cruiseschip zal tijdens een vakantie Faial aanleggen in de hoofdstad Horta. De haven van Horta is een belangrijke stop voor veel trans-Atlantische jachten. Langs de haven loopt dan ook een muur met kleurrijke tekeningen en berichten van zeilers van over de hele wereld. Maar vanuit Horta kunt u ook aan boord stappen van een kleinere boot voor een walvistour. Walvissen en dolfijnen zwemmen het hele jaar door langs de Azoren. De kans dat u ze spot is dan ook zeker aanwezig. Overigens bevinden zich net buiten Horta een aantal stranden en turquoise gekleurde baaien. Dé plek om te ontspannen tijdens een voordelige vakantie van Kras!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Faial
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Brazilië, Amazone & Caribbean
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-01-2020
Reisduur43 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf3496
L
8,0
erg goed1 beoordeling
Kaart
Bekijk reis
8,0
1 beoordelingen Vakantie Portugal Faial door reizigers van Kras