Horta ligt op het eiland Faial dat bij de Portugese archipel Azoren behoort. De stad staat vooral bekend als tussenstop tussen Europa en Amerika. In de havenstad Horta treedt u in de voetsporen van zeezeilers. Veel zeilers hebben hier kleurrijke tekeningen achtergelaten die te zien zijn in een openlucht expositie. Bij Kras kunt u tijdens een vakantie Horta de oversteek naar de Caribbean maken per luxe cruiseschip. Misschien spot u wel walvissen en dolfijnen.

Varen over de Atlantische Oceaan vanuit Horta

Als echte zeevaarder ontdekt u tijdens een vakantie Horta de diepblauwe wateren van de Atlantische Oceaan. Horta is de hoofdstad van het Portugese eiland Faial dat tot de Azoren behoort. De stad staat bij zeilers vooral bekend als de laatste stop tussen Europa en Amerika. In Marina da Horta is de kleurrijke kade die beschilderd is met tekeningen van zeilers dan ook een heuse hotspot. Vanuit de haven kunt u een boottocht maken over de Atlantische Oceaan. Geen zorgen, u hoeft niet helemaal naar Amerika te varen om walvissen en dolfijnen te spotten. Deze indrukwekkende dieren zwemmen 'gewoon' rond Faial. Al kunt u de oversteek wel maken per luxe cruiseschip. Tijdens de cruise West Caribbean en Azoren steekt u vanuit Horta de oceaan over naar de Caribbean.

Het kleurrijke landschap van Faial

Ook met een huurauto kunt u tijdens een vakantie Horta op ontdekking. Het eiland Faial kent grillige bergen, groene vlaktes en natuurlijke zwembaden tussen de rotsen. Natuurliefhebbers zullen zich geen moment vervelen tijdens een rondreis Azoren. Zet vanuit Horta eens koers naar de Caldeira do Faial vulkaan. Rondom deze vulkaan lopen verschillende wandelpaden die u tot aan de rand van de krater brengen. Tegenwoordig is de vulkaan uitgedoofd en begroeid met kleurrijke bloemen en graslanden. In de botanische tuin Jardim Botânico do Faial ontdekt u welke plantensoorten er groeien op Faial. Vooral om de hortensia kunt u niet heen. Horta dankt zijn naam aan deze bloem.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Horta
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Brazilië, Amazone & Caribbean
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-01-2020
Reisduur43 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf3496
L
8,0
erg goed1 beoordeling
Kaart
Bekijk reis
8,0
1 beoordelingen Vakantie Portugal Horta door reizigers van Kras