In de Puerto Ricaanse hoofdstad San Juan maakt u niet alleen kennis met tropische stranden, maar ook met historische bezienswaardigheden. Tijdens een vakantie San Juan zult u de hoofdstad van Puerto Rico aandoen met een luxe cruiseschip. Zet koers naar Atlantic Beach om onder een wuivende palmboom van een rumcocktail te proeven. Ook het oude centrum met de felgekleurde huizen, oude forten en kastelen zal het goed doen op vakantiefoto's.

Met een rumcocktail ontspannen in Puerto Rico

Historische bezienswaardigheden en gouden stranden gaan tijdens een vakantie San Juan hand in hand. De hoofdstad van Puerto Rico staat vooral bekend om de export van suiker, tabak en koffie. Het is niet voor niks dat de fabriek van het beroemde drankmerk Bacardí in San Juan staat. Op Atlantic Beach is het dan ook goed toeven met een Bacardí cocktail in uw hand. De wuivende palmbomen, het zachte zand en het azuurblauwe water van de Caribische zee maken het tropische vakantieplaatje compleet. Bij Kras kunt u San Juan bezoeken tijdens een cruise door het Caribisch gebied. Zodra het luxe cruiseschip aanlegt in de haven van San Juan loopt u zo het oude centrum binnen. Maar ook de stranden liggen binnen handbereik.

De indrukwekkende bouwwerken van San Juan

Het historische centrum van San Juan laat zich vooral kenmerken door de geplaveide straatjes, felgekleurde huizen en gezellige pleinen. Maar ook de vele forten en kastelen dragen bij aan het gezicht van de stad. Cultuurliefhebbers zullen zich prima vermaken tijdens een vakantie San Juan. Vooral het El Morro kasteel, dat zich op een rotsachtige landtong bevindt, is absoluut een bezoek waard tijdens deze reis van Kras naar San Juan. Het Spaanse fort werd gebouwd om de stad te beschermen tegen aanvallen van vijanden. Ook La Fortaleza moest San Juan beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Tegenwoordig wordt dit fort gezien als het oudste en meest luxe herenhuis van de Nieuwe Wereld. Het pastelblauwe gebouw zal het goed doen op uw vakantiefoto's!

Verfijn uw keuze
13 vakanties San Juan
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,8
14 beoordelingen Vakantie Puerto Rico San Juan door reizigers van Kras