Van het Monster van Loch Ness tot een bezoek aan een van de whiskydestilleerderijen: een vakantie in Inverness is typisch Schots! Om ook het betoverende landschap met beboste heuvelen, mysterieuze meren, imposante kastelen en andere bezienswaardigheden niet te vergeten. En na een wandeling langs de River Ness kunt u heerlijk opwarmen bij de open haard van Leakey's Bookshop, terwijl u op uw gemak door de vele boeken bladert.

Nessie zoeken tijdens een vakantie in Schotland

Altijd al zelf op zoek willen gaan naar het beroemde Monster van Loch Ness? Boek dan bij Kras een vakantie naar Inverness, gelegen aan de Schotse River Ness die ontspringt in het beroemde Loch Ness. Maar ook als het u niet om 'Nessie' te doen is, is een stedentrip naar Inverness tijdens een rondreis door Schotland een uitstekend idee. Om een bezoek te brengen aan de overblijfselen van Urquhart Castle bijvoorbeeld, in de 13e eeuw gebouwd aan de oevers van Loch Ness. Dit kasteel, vroeger via een ophaalbrug te bereiken, was een van de grootste kastelen van Schotland. Vanaf de Grant Tower heeft u een betoverend uitzicht over het mysterieuze meer en het omliggende beboste heuvellandschap.

Warmte en whisky in Inverness

Niet alleen voor natuur, ook voor culturele bezienswaardigheden kunt u kiezen voor een vakantie Inverness. Neem een kijkje in Leakey's Bookshop, een van de grootste boekwinkels van Schotland gevestigd in de oude Gaelic Church. De open haard zorgt voor een heerlijke warmte, geur en gezellige sfeer terwijl u door de tweedehandsboeken bladert of de zeldzame prenten en oude landkaarten bewondert. Iets dat onlosmakelijk is verbonden met de Schotse cultuur, is whisky. U ontkomt tijdens een vakantie in Schotland dan ook bijna niet aan het bezoeken van een van de vele destilleerderijen. Hier maakt u kennis met het productieproces. En natuurlijk mag u zelf ook even proeven! Wanneer gaat u proosten op een geslaagde vakantie naar Inverness van Kras? Bekijk snel onze voordelige reizen!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Inverness
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Schotland Compleet
Fly-drive Schotland Compleet
  • Fijn, inclusief All-in autohuur, €0 eigen risico
  • Inclusief Historic Scotland Explorer Pass
  • Alle hoogtepunten van Schotland in één fly-drive
  • 13 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-11-2019
Reisduur13 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1082
GK
Fly-drive Beautiful Britain
Fly-drive Beautiful Britain
  • Een aaneenschakeling van hoogtepunten
  • Engeland, Schotland en Wales
  • All-inclusive autohuur inbegrepen
  • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum02-11-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1129
GK
8,1
32 beoordelingen Vakantie Schotland Inverness door reizigers van Kras