Reis tijdens een vakantie Kirkwall af naar de Orkney-eilanden en ontdek Schotland op z'n best. Deze archipel staat bekend om de glooiende heuvels, verborgen stranden en loodrechte kliffen. Maar ook de historische bezienswaardigheden ontbreken niet. Zo laat de hoofdstad Kirkwall zich kenmerken door de middeleeuwse St. Magnus Cathedral. Een kerk gemaakt van zandsteen en met indrukwekkende Romaanse bogen. En vergeet de stenen cottages niet te bewonderen.

Reis naar kleurrijk Kirkwall

Tijdens een vakantie Kirkwall ontdekt een van de mooiste plekken van Schotland. Kirkwall is de hoofdstad van de Orkney-eilanden die bekend staan om zijn mystieke natuur en historische plekken. De Orkney archipel wordt dan ook wel aangeduid als het 'Egypte van het Noorden'. Gedurende een vakantie Kirkwall van Kras reist u per luxe cruiseschip af naar deze eilandhoofdstad. Deze stad ligt bezaaid met indrukwekkende bezienswaardigheden waarvan de St. Magnus Cathedral de bekendste is. De middeleeuwse kerk is geheel gebouwd uit zandsteen en heeft een kenmerkende rode gloed. Ook de binnenkant is dankzij de Romaanse rondbogen en versieringen van mens- en dierfiguren erg sfeervol. Struin in Kirkwall ook eens langs de Kirkwall Marina-haven met de kleurrijke boten en door het centrum met de stenen cottages.

Op verkenning langs de Orkney-eilanden

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Kirkwall. Vanuit de haven van de stad kunt u per ferry de overige Orkney-eilanden bezoeken. Een decor van glooiende heuvels, loodrechte kliffen, verborgen strandjes en diepblauw water van de Atlantische Oceaan liggen voor u klaar. Schattige papegaaiduikers, 5.000 jaar oude steencirkels en mysterieuze graftombes maken het decor compleet. Omdat de Orkney-eilanden pittoresk zijn qua oppervlakte is wandelen hier een geliefde bezigheid. Vergeet uw favoriete paar schoenen dus niet mee te nemen tijdens de voordelige vakanties van Kras. Bijkomen van de actieve dag doet u in het centrum van Kirkwall met een glas 'Highland Park Single Malt' whisky. Proost, op een onvergetelijke vakantie naar Kirkwall!

Verfijn uw keuze
5 vakanties Kirkwall
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
Cruise Noorwegen, Spitsbergen en de IJslandse Fjorden
per Veendam
  • Cruise-only, profiteer van de vernieuwde Explore 4 actie
  • Vertrek en aankomt Amsterdam
  • Boek nu uw 2020 cruise incl. Signature drankenpakket en een gratis diner in de Pinnacle Grill
  • 22 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-06-2020
Reisduur22 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf4699
L
8,8
17 beoordelingen Vakantie Schotland Kirkwall door reizigers van Kras