Wie tijdens een vakantie in Arcos de la Frontera door de smalle straten van het oude Spaanse stadje struint, komt tal van betoverende bezienswaardigheden tegen. De witgekalkte huizen met weelderige bloemen, waar Arcos zo bekend om staat. Het imposante Castillo Ducal, dat dankzij de ligging op de top van de steile rotsen hoog boven de Andalusische omgeving uittorent. En wat dacht u van de 15e eeuwse basiliek in Mudejarstijl?

Vakantie Arcos De La Frontera vol mooie uitzichten

Een van de meest bijzonder gelegen plaatsen op de Witte Dorpjes Route van Cádiz in de regio Andalusië, is ongetwijfeld Arcos de la Frontera. Zo zal het uitzicht tijdens een vakantie in Arcos de la Frontera niet gaan vervelen. Het uitzicht vanuit de stad, want Arcos de la Frontera is gebouwd op een hoge heuvel. Vanaf bijna 200 meter hoogte kijkt u vanaf verschillende miradores, ofwel uitkijkpunten, uit over de landschappen in de verre omgeving. En over de rivier de Guadalete die zich een weg om de stad kronkelt. En wanneer u tijdens een rondreis door Andalusië het stadje nadert heeft u een betoverend uitzicht op de steil aflopende rotsen, met op het hoogste punt het imposante Castillo Ducal.

Sprookjesachtige bezienswaardigheden

Ook wie tijdens een vakantie in Arcos de la Frontera een wandeling maakt door de smalle, hellende straatjes in het oude centrum, komt ogen tekort. Bewonder de sprookjesachtige witgekalkte huisjes, opgevrolijkt door tal van binnenplaatsjes vol kleurrijke bloemen. En breng tijdens een vakantie in Andalusië ook vooral een bezoek aan de 15e eeuwse Basílica de Santa María de la Asunción. Deze basiliek, gebouwd in Mudejarstijl, is niet alleen van buiten rijkelijk versierd met prachtige bogen en beelden. Ook binnen zijn de vele beelden en het vergulde altaar zeker een kijkje waard. Een vakantie in Arcos de la Frontera maakt bij Kras deel uit van een groepsrondreis door Spanje. Inclusief een bezoek aan wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals het Alhambra in Granada en de Mezquita van Córdoba.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Arcos De La Frontera
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
89 beoordelingen Vakantie Spanje Arcos De La Frontera door reizigers van Kras