Tijdens een vakantie Ávila loopt u letterlijk de middeleeuwen binnen. Deze hoogstgelegen stad van Spanje is dankzij de vele bezienswaardigheden een heus openluchtmuseum. Ávila dankt zijn gezicht aan de indrukwekkende stadsmuren. Tientallen torens, kantelen en stadspoorten vormen het plaatje vanaf het uitkijkpunt Cuatro Postes. Binnen de muren wacht tijdens de reis een decor van smalle straatjes en rijk versierde paleizen.

Reis naar 'middeleeuws' Ávila

In de Centraal-Spaanse stad Ávila ontvouwt zich een plaatje dat niet zou misstaan in een film. Deze hoogstgelegen stad van Spanje laat zich kenmerken door de prachtig bewaard gebleven middeleeuwse stadsmuren. Drie meter dik, 12 meter hoog en versierd door tientallen ronde torens, toegangspoorten en kantelen; Alsof u de set van een ridderfilm bent binnengetreden. Tijdens een vakantie Ávila kunt u over de muren wandelen, maar het beste uitzicht heeft u vanaf het uitkijkpunt bij de 'Cuatro Postes'. Deze 4 Romeinse pilaren staan hier sierlijk boven op een heuvel. Vanaf deze plek maakt u onvergetelijke vakantiefoto's gedurende de reis. Vooral in de avonduren en in de wintermaanden, dankzij de verlichte muren en de met sneeuw bedekte bergen van de Meseta-hoogvlakte.

Historische bezienswaardigheden van Ávila

Binnen de stadsmuren van Ávila wacht een decor van smalle straatjes, historische bezienswaardigheden en rijk versierde paleizen. Vooral de basiliek van San Vincente is een bezoek waard tijdens een vakantie Ávila. Deze Romaanse basiliek is gebouwd met gekleurd zandsteen en kent een portaal dat versierd wordt door figuurtjes die de zonden en deugden uitbeelden. Ga ook eens op excursie naar het Palacio de los Velada. Binnen dit renaissancistische paleis is tegenwoordig een restaurant gevestigd waar u op de patio kunt dineren. Omringd door de zandstenen bogen en pilaren, proeft u hier van de geroosterde 'cochinillo' speenvarken-gerechten. Buen provecho!

Verfijn uw keuze
6 vakanties Avila
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
319 beoordelingen Vakantie Spanje Avila door reizigers van Kras