Ooievaars kunt u tijdens een vakantie in Cáceres niet alleen in het natuurgebied Sierra de San Pedro spotten. In deze Spaanse 'ooievaarsstad' ziet u ze namelijk ook gewoon op de schoorstenen naar u te klepperen. Niet alleen voor de natuur, ook voor culturele bezienswaardigheden boekt u een vakantie naar Extremadura. Bewonder de Arabische aljibe in het Museo de Cáceres, of wandel door de smalle straatjes van het middeleeuwse centrum.

Vakantie in ooievaarsstad Cáceres

Wie bij Kras een rondreis door Andalusië en Extremadura boekt, kan een bezoek brengen aan niets minder dan 'ooievaarsstad' Cáceres. Tijdens een vakantie in Cáceres komt u, zoals de bijnaam al doet vermoeden, werkelijk overal ooievaars tegen. Vanaf schoorstenen en torens klepperen ze u tegemoet! Echte vogel- en natuurliefhebbers kunnen tijdens een actieve vakantie in Spanje ook een bezoek brengen aan het natuurgebied Sierra de San Pedro net buiten de stad. Wandel door de uitgestrekte steeneikenbossen, langs imposante rotsformaties en wilde bloemen. Wie weet komt u hier een monniksgier, oehoe of zwarte ooievaar tegen.

Welkom in middeleeuws Cáceres

Niet alleen voor de overweldigende natuur, ook voor culturele bezienswaardigheden kunt u een vakantie naar Cáceres boeken. Struin door de smalle straatjes van het oude ommuurde centrum, en breng een bezoek aan de gotische Santa Maríakathedraal. Vanaf de klokkentoren heeft u een betoverend uitzicht over de middeleeuwse stad. Vergeet tijdens een vakantie in Spanje ook niet een kijkje te nemen in het Museo de Cáceres, verdeeld over twee paleizen. Bewonder in het museum de Arabische aljibe: een imposant waterreservoir uit natuurlijke rots met prachtige bogen. En bezichtig ook vooral de werken van schilders als El Greco, Miro en Picasso.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Cáceres
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Historisch Spanje
Fly-drive Historisch Spanje
  • All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Ideale mix van bruisende steden en ongerepte natuur
  • Treed in de voetsporen van Don Quichot
  • 11 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-10-2019
Reisduur11 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf950
GK
8,0
erg goed24 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,0
24 beoordelingen Vakantie Spanje Cáceres door reizigers van Kras