Een reis naar Carmona is een vakantie vol cultuur. Betreed deze historische stad in het zuiden van Spanje via het Alcázar Puerta de Sevilla en zet koers richting de Iglesia de Santa Maria de la Acunsion. Spaanse sinaasappelbomen begeleiden u tijdens een vakantie Carmona en op de Mercado is het een gezellige drukte. De cultuurliefhebber kan ook zijn hart ophalen tijdens een uitstapje naar Sevilla.

Culturele vakantie naar historisch Carmona

In het zuiden van Spanje ligt een van de oudste steden van Andalusië: Carmona. De ligging op een heuvel en talloze bezienswaardigheden maken het een charmante bestemming voor een culturele vakantie. Betreed het ommuurde Carmona tijdens een rondreis Spanje via Alcázar La Puerta de Sevilla. Deze belangrijkste poort van het stadje heeft veel weg van een klein kasteel met zijn robuuste muren en talloze kantelen. Even verderop ligt de Iglesia de Santa Maria de la Asuncion. Wanneer u tijdens een vakantie Carmona over de patio naar de kerk loopt, begeleiden de Spaanse sinaasappelbomen u naar de grote houten deuren. Eenmaal binnen zult u zich heel klein voelen door de indrukwekkende zuilen en het torenhoge plafond. Bezoek ook het hoogste punt van Carmona: het Alcázar del Rey Don Pedro. Vanaf hier hebt u tijdens een vakantie Carmona een weids uitzicht over de stad en zijn omgeving.

Mis het Alcázar in Sevilla niet

Maak tijdens een fly drive Carmona ook een uitstapje naar Sevilla. Net als Carmona, is deze Zuid-Spaanse stad een paradijs voor cultuurliefhebbers. Tijdens een bezoek aan het Alcázar de Sevilla ziet u de Arabische invloeden aan de sierlijke bogen en rijkversierde balkonnetjes van het paleis. In het hart van Sevilla bezoekt u het Plaza de Espanã. Dit plein in de vorm van een halve maan wordt omringd door renaissance gebouwen. Onder de gebouwen bevinden zich rijen met fresco's en typische Andalusische tegeltjes waarop wapenschilden van Spaanse provincies zijn afgebeeld. Dobber tijdens een vakantie Carmona ook rond in een bootje in de gracht aan dit plein of neem de koets naar de Iglesia Maria de la Sede. Na een dagje Sevilla keert u weer naar het charmante hotel van Kras midden in het historische centrum van Carmona. Of pikt u nog eerst even een terrasje aan het centrale marktplein, de Mercado?

Verfijn uw keuze
2 vakanties Carmona
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Adembenemend Andalusië
Fly-drive Adembenemend Andalusië
  • All-in autohuur (€0 eigen risico)
  • Mooie, karakteristieke hotels met zwembad
  • Bezoek o.a. Carmona, Baeza en Lanjarón
  • 10 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum24-02-2020
Reisduur10 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf645
GK
8,6
geweldig153 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
Aanbieding
Fly-drive Natuur & Cultuur Andalusië
Fly-drive Natuur & Cultuur Andalusië
  • All-in autohuur (€0 eigen risico)
  • Met authentiek Priego de Córdoba
  • Verblijf in comfortabele 4-sterrenhotels
  • 8 dagen
Aanbieding
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-03-2020
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf470
GK
8,1
erg goed12 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,6
165 beoordelingen Vakantie Spanje Carmona door reizigers van Kras