De Spaanse badplaats Fuengirola is de ideale plek voor een zonvakantie. Niet alleen vanwege de ligging aan de Costa del Sol, maar ook vanwege het zandstrand dat maar liefst 8 kilometer lang is. Tijdens een vakantie Fuengirola is er genoeg ruimte om te zonnen aan de Middellandse Zee. 's Avonds kunt u over de El Paseo Marítimo Rey de España flaneren. Op deze langste boulevard van Spanje kunt u in een van de bodegas een vino drinken.

Flaneren over de langste boulevard van Spanje

Of u nu wilt overwinteren aan de Spaanse Costa del Sol of in de zomermaanden wilt flaneren op de bruisende boulevard, tijdens een vakantie Fuengirola kan het. Fuengirola is een badplaats in het zuiden van Spanje op een half uurtje rijden van Malaga. De stad dankt zijn bekendheid vooral aan het feit dat hier de langste boulevard van Spanje ligt: El Paseo Marítimo Rey de España. Deze 8 kilometer lange promenade wordt versierd met palmbomen en souvenirwinkeltjes. De ideale plek om te wandelen of om tijdens zonsondergang een vino te drinken. Tijdens een vakantie Fuengirola kunt u verblijven in een luxe hotel direct aan de boulevard. Zo hoeft u niet ver te lopen voordat het flaneren kan beginnen.

Op zonvakantie in Fuengirola

Niet alleen de boulevard van Fuengirola is lang. De badplaats kent maar liefst 7 stranden die onafgebroken 8 kilometer lang zijn. En vanwege de ligging aan de Costa del Sol is een vakantie Fuengirola dan ook echt iets voor zonaanbidders. Verblijf bijvoorbeeld in een appartement direct aan zee en u stapt 's ochtends na een café con leche zo het gouden zandstrand op. Liggend onder een rieten parasol kunt u uitkijken over de diepblauw gekleurde Middellandse Zee. Maar ook op de indrukwekkende bergen die Fuengirola omringen. De zon en de palmbomen maken het schilderachtige plaatje compleet.

Muziek luisteren in het Moorse Castillo Sohail

Als u tijdens een vakantie Fuengirola cultuur wilt snuiven dan kunt u terecht bij het Moorse Castillo Sohail. Dit kasteel is in de middeleeuwen gebouwd en staat op een 38 meter hoge heuvel net buiten het centrum van Fuengirola. De ideale plek om uit te kijken over de stad, de Middellandse Zee en het bergachtige achterland van de Costa del Sol. Overigens worden er in het kasteel ook regelmatig concerten georganiseerd die u kunt bijwonen. Bij terugkomst in het 4 sterren hotel van Kras kunt u een frisse duik nemen in het zwembad op het dakterras en uitkijken over de haven. Hier vormen niet alleen dobberende zeilboten het decor, maar ook visrestaurants waar u 's avonds vers gevangen sardientjes kunt proeven.

Verfijn uw keuze
5 vakanties Fuengirola
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
43 beoordelingen Vakantie Spanje Fuengirola door reizigers van Kras