In de Zuid-Spaanse stad Jerez de la Frontera maakt u kennis met de flamenco, Andalusische paarden én met de beroemde sherry. Alle drie vinden ze hun oorsprong in deze chique stad. Stap tijdens een vakantie Jerez de la Frontera binnen bij de bodega Gonzalez Byass om de sherry te proeven. Via de brede lanen, die versierd worden door palmbomen, kunt u ook naar de gotische kathedraal van Jerez de la Frontera lopen. Of ga op excursie door het Moorse Alcazár.

Reis naar 'sherrystad' Jerez de la Frontera

In het chique Jerez de la Frontera staat het drinken van sherry en het dansen op de zwoele klanken van de flamenco centraal. Deze stad in de Zuid-Spaanse provincie Cadiz is dan ook erg geliefd bij cultuurliefhebbers. Tijdens een vakantie Jerez de la Frontera kunt u niet om de vele bodega's heen waar de sherry rijkelijk wordt geschonken. Deze beroemde wijn komt uit Jerez en in de bodega Gonzalez Byass komt u te weten hoe de sherry is ontstaan. Ook de Andalusische paarden komen uit Jerez de la Frontera. De paardenrijschool 'Real Escueal Andaluza de Arte Ecuestra' heeft dan ook een prominente plek in de stad. Woon eens een show bij waar de ruiters in 18-eeuwse kledij en op klassieke muziek de paarden leren 'dansen'. Zo ontdekt u eenvoudig de Spaanse vakantiesfeer tijdens deze voordelige reis van Kras!

Proef de historie van Jerez de la Frontera

Het stadsbeeld van Jerez de la Frontera wordt bepaald door brede lanen, palmbomen en rijk versierde paleizen. Zo is de gotische Cathedral Jerez de la Frontera een van de mooiste bezienswaardigheden van de stad. De barokke motieven op de voorgevel, de sculpturen op de oranjekleurige koepel en de toren die uitzicht biedt over de stad zijn indrukwekkend. Breng tijdens een vakantie Jerez de la Frontera ook eens een bezoek aan het Alcázar van Jerez om de minaret, moskee en Arabische baden uit de Moorse tijd te bewonderen. Bijkomen doet u 's avonds in een van de taberna's waar flamencoshows worden opgevoerd. Een vakantie Spanje was nog nooit zo sfeervol!

Verfijn uw keuze
9 vakanties Jerez de la Frontera
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
826 beoordelingen Vakantie Spanje Jerez de la Frontera door reizigers van Kras