Helemaal tot rust komen of juist heel actief bezig zijn: een vakantie Lanjarón is heel veelzijdig. Zo staat dit Spaanse plaatsje bekend om het zuiverende bronwater, dat een geneeskrachtige werking zou hebben. Een goed excuus voor een dagje relaxen in de thermale baden! Maar u kunt natuurlijk ook goede wandelschoenen aantrekken en tijdens een actieve wandelvakantie in Spanje de imposante Mulhacén trotseren.

Wandelen door de Sierra Nevada

Tijdens een vakantie in Lanjarón maakt u kennis met het grootste nationale park van Spanje en een van de hoogste bergketens van Europa: de Sierra Nevada. Kies voor een actieve wandelvakantie in de Sierra Nevada en beklim een van de vele hoge bergtoppen. De Mulhacén bijvoorbeeld, met maar liefst 3.482 meter de hoogste berg van het Spaanse vasteland. Wandel langs de koeien, die grazen naast de watervallen en bergstroompjes. En verwonder u over het indrukwekkende maanlandschap, naarmate udichter bij de top komt. Misschien komt u onderweg wel een Sierra Nevada-steenbok tegen! Maar steenbok of niet, het uitzicht over de bergachtige omgeving vanaf de top is hoe dan ook betoverend mooi.

Ontspannende vakantie in Lanjarón

Natuurlijk kunt u het tijdens een vakantie in Lanjarón ook wat rustiger aan doen. Sterker nog, de Spaanse plaats staat bekend om het zuiverende bronwater en is dan ook een belangrijk kuuroord. Het geneeskrachtige water in de thermale baden zou onder andere goed zijn voor de luchtwegen en het zenuwstelsel. En om tijdens een vakantie in Spanje een dagje helemaal tot rust te komen natuurlijk. Een vakantie Lanjarón maakt bij Kras onderdeel uit van een individuele rondreis door de populaire zuidelijke regio Andalusië. Sla dus snel nog wat flessen mineraalwater in, en u bent helemaal klaar voor de volgende bezienswaardigheden die op het programma staan. De indrukwekkende Mezquita in Córdoba bijvoorbeeld. En het wereldberoemde Alhambra in Granada.

Verfijn uw keuze
5 vakanties Lanjarón
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
299 beoordelingen Vakantie Spanje Lanjarón door reizigers van Kras