Zon, cultuur, ontspanning en een mooie natuur: een vakantie Palma de Mallorca is een aanrader! Wat dacht u bijvoorbeeld van de gotische Kathedraal La Seu? Bezoek het koninklijke Palacio de la Almudaina en zijn kunstschatten. Of wandel via het oude stadscentrum langs het 3 kilometer lange stadsstrand Playa de Palma. De hoofdstad van dit Spaanse eiland in de Middellandse Zee bruist van de energie!

Snel tot rust komen in Palma de Mallorca

In het veelzijdige Palma de Mallorca in het zuidwesten van het eiland Mallorca beleeft u de echte Spaanse sfeer. De heerlijke temperaturen en de stranden zijn perfect om te ontspannen. Maar tijdens een vakantie Palma de Mallorca combineert u een zonvakantie ook met cultuur. Het luxe 4 sterren hotel van Kras ligt vlak bij het Playa de Palma-strand én het historische centrum van Palma de Mallorca. Wandel over het kilometerslange zandstrand, of bezoek de Maritimo Club-boulevard voor de leukste winkels. Geniet hier van een sangria, of besluit u de andere bezienswaardigheden van ‘Palma’ te verkennen tijdens de reis? Wat dacht u van de 13e-eeuwse kathedraal La Seu: een van de mooiste kerken van Spanje. Deze gotische ‘kathedraal van het Licht’ lijkt uit de Middellandse Zee te rijzen. Bekijk de reflectie van de kerk in de vijver van ‘Parc de la Mar’ en geniet van de spectaculaire lichtinval van de kleurrijke gebrandschilderde ramen.

Ontdek de rijke historie van Palma de Mallorca

Tijdens een vakantie Palma de Mallorca is het ‘Palacio de la Almudaina’ een aanrader. Het oorspronkelijk Arabische kasteel is vandaag de dag een indrukwekkend paleis; de koninklijke familie verblijft hier nog steeds als ze in Mallorca zijn. Waan u in koninklijke sferen en bewonder het uitzicht en de gewelfde plafonds. Meer over de geschiedenis van Palma de Mallorca weten? In het oude centrum liggen de Banys Arabs, overblijfselen van Arabische baden. U vindt hier een oud badhuis met twee ruimtes, waarvan er één op zuilen is gebouwd. Wandel daarna via winkelstraten door naar Plaza Mayor, het gezelligste plein van de stad. Proeft u hier een cerveza, of worden het toch tapas? Vanuit het plein is de Estació Maritima-cruisehaven dichtbij: dé aanlegplaats voor cruiseschepen tijdens een cruisereis van Kras. Dus ook tijdens een cruisevakantie Palma de Mallorca vindt u de perfecte combinatie van natuur, cultuur en ontspanning!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Palma de Mallorca
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.