Tijdens een vakantie in Santa Cruz de La Palma maakt u kennis met de charme van de hoofdstad van La Palma. Al struinend door het koloniale centrum spot u het ene hoogtepunt na de ander. Absolute pareltjes zijn het stadhuis op Plaza de España en het paleis Palacio de Salazar in de hoofdstraat van Santa Cruz. Om ook de prachtige natuur en zwarte lavastranden aan de blauwe Atlantische Oceaan niet te vergeten!

Het koloniale centrum van Santa Cruz

Het ruige landschap van het Canarische Eiland La Palma wordt gedomineerd door uitgestrekte bossen en hoge vulkanen. Maar ook door prachtige zwarte lavastranden, die prachtig afsteken tegen de azuurblauwe Atlantische Oceaan. Een absoluut pareltje aan de oostkust van La Palma gelegen is de eilandhoofdstad Santa Cruz. Hier wandelt u vanuit een appartement van Kras zo naar het koloniale centrum, waar u struint door smalle straatjes langs de oude herenhuizen met kenmerkende kleurrijke gevels en houten balkons. De rijke architectuur laat zien hoe welvarend Santa Cruz in de 16e- en het begin van de 17e eeuw is. Vooral in de hoofdstraat Calle O’Daly en de Plaza de España vind je veel gebouwen uit die tijd, waaronder het paleis Palacio de Salazar en het stadhuis Casas Consistoriales. Een ander cultureel hoogtepunt die u tijdens een vakantie in Santa Cruz de La Palma kunt bezoeken is de Iglesia de San Francisco, gebouwd in renaissancestijl. Het barokke hoofdaltaar en een uitgesneden plafond in mujédarstijl zal vast en zeker indruk maken!

Actieve wandelvakantie op La Palma

De prachtige natuur maakt La Palma uiterst geschikt voor een wandelvakantie op de Canarische Eilanden. Daarom kunt u bij Kras een wandelpakket boeken, waarbij u ter plaatse kunt kiezen uit verschillende wandelingen onder begeleiding van een gids. Zo is een appartement van Kras in Santa Cruz de La Palma een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de sprookjesbossen van Cubo de la Galga. Wandel tijdens een actieve vakantie in Spanje door de uitgestrekte laurierbossen, langs reuzenvarens en rotspartijen naar het uitkijkpunt La Somada Alta. Vanaf hier heeft u een betoverend uitzicht over de bossen en de Atlantische Oceaan. Maar u kunt ook kiezen voor een spectaculaire wandeltocht over lavavelden en langs vulkanen!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Santa Cruz De La Palma
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
434 beoordelingen Vakantie Spanje Santa Cruz De La Palma door reizigers van Kras