Tijdens een vakantie Santa Ponsa stapt u een idyllische decor van azuurblauwe baaien, groene heuvels en witte stranden binnen. Deze bruisende badplaats ligt in het zuidwesten van Mallorca en is de ideale plek voor een actieve zonvakantie. Swingende pianobars, 18-holes golfbanen en een jachthaven vol zeilboten en kano's liggen voor u klaar. Ontspannen doet u aan de Santa Ponsa baai. De shuttlebus bij het hotel van Kras brengt u er gratis heen.

Op zonvakantie in het idyllische Santa Ponsa

Zonnen aan een idyllische baai, swingen in een bruisende pianobar of actief doen tijdens het golfen en zeilen. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een vakantie Santa Ponsa. Deze gezellige badplaats ligt in het zuidwesten van Mallorca en wordt omgeven door groene heuvels vol olijf-, pijn- en amandelbomen. Het All Inclusive hotel van Kras staat op zo'n heuvel en biedt uitzicht op de Santa Ponsa baai. De gratis shuttlebus brengt u naar het gelijknamige strand waar hagelwit zand, palmbomen en azuurblauw water het decor vormen. Om de dobberende zeilboten niet te vergeten. Sluit de dag af in een pianobar in het centrum van Santa Ponsa of neem plaats bij een cocktailbar met uitzicht op zee. 

Een balletje slaan op Golf Santa Ponsa

Dankzij de Port Adriano en de vele golfbanen is Santa Ponsa ook de ideale bestemming voor actievelingen. Tijdens het kanoën langs de kustlijn van Mallorca kunt u de vele baaien met eigen ogen bekijken. En af en toe het diepblauwe water van de Middellandse Zee inspringen voor de nodige verkoeling. Ook op het land zijn er genoeg activiteiten te vinden om in beweging te blijven. Sla bijvoorbeeld een balletje op de Golf Santa Ponsa. Twee 18-holesbanen en een 9-holesbaan liggen voor u klaar. Vanwege de ligging op een heuvel biedt deze golfbaan uitzicht op de zee en de groene omgeving. Vergeet niet om tijdens het golfen om u heen te kijken. Bijkomen doet u tijdens de vakantie Santa Ponsa in het hotel van Kras waar de patatas bravas en tortilla voor u klaar staat.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Santa Ponsa
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.