Het mooiste strand ter wereld ligt aan uw voeten tijdens een vakantie Vigo. Deze havenstad in het noorden van Spanje bevindt zich tussen de bergen van de regio Galicië. Een bruisende vismarkt, smalle steegjes, stenen huizen en goede tapasbarretjes bepalen het straatbeeld in het centrum. Laat u per boot ook eens naar Playa de Rodas op de Islas Cies brengen. Een parelwit strand met azuurblauw water en groene heuvels: een paradijselijke plek.

Het sfeervolle karakter van Vigo

Aan de voet van de groene bergen van Galicië ligt in het noorden van Spanje de romantische stad Vigo. De stad dankt zijn gezicht vooral aan de witte zandstranden, stenen huizen en bruisende haven. Het meest pittoreske gedeelte van Vigo is de oude visserswijk Berbés. Hier struint u over de Alfonso XIII promenade langs goede tapasbarretjes. Het uitzicht op de vissershaven en het diepblauwe water van de Ría de Vigo maakt het plaatje compleet. Maar tijdens een vakantie Vigo is het ook goed toeven in het centrum van de stad. Smalle steegjes, brede pleinen en de classicistische Santa María kerk bepalen hier het  straatbeeld. Bezoek zeker eens de levendige vismarkt waar de vangst van de dag wordt verhandeld.

Zonnen op het mooiste strand ter wereld

Omdat Vigo omgeven wordt met brede stranden is de stad ook een ideale plek voor een zonvakantie. Vooral op het populaire Praia de Samil is het goed toeven onder de zon. De blauwe golven van de Atlantische Oceaan zorgen voor de verkoeling. Tijdens een vakantie Vigo kunt u vanuit de haven ook koers zetten naar de Islas Cies. Deze archipel bestaat uit de drie eilanden: Monteagudo, Faro en San Martiño en worden versierd door kristal helder water en spierwitte stranden. Playa de Rodas is in 2007 zelfs uitgeroepen tot mooiste strand ter wereld. Groene heuvels, voorbij varende zeilboten en azuurblauw water zorgen bij dit strand voor een idyllisch decor.

Verfijn uw keuze
3 vakanties Vigo
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,4
79 beoordelingen Vakantie Spanje Vigo door reizigers van Kras