Zin een vakantie vol zon en Spaanse cultuur? In het hart van Andalusië ligt het sfeervolle dorpje Zuheros met witgeschilderde huizen en middeleeuwse bezienswaardigheden. Bewonder tijdens een vakantie Zuheros de bijzonder gelegen Castillo de Zuheros en zet koers richting de belangrijkste kerk van het dorp. Trek er tijdens een vakantie Zuheros ook op uit met de auto en bezoek de vleermuizen in Cueva de los Murcielagos.

Zonvakantie naar het witte dorpje Zuheros

In het hart van Andalusië ligt een van de mooiste plaatsen van Zuid-Spanje: Zuheros. Gelegen in het noorden van het groene natuurpark Sierra Subbeticas, steekt het witte bergdorpje prachtig af tegen zijn omgeving. Verblijf tijdens een vakantie Zuheros in het charmante hotel van Kras midden in het dorp. Op een steenworp afstand ligt de in Moorse stijl opgetrokken Castillo de Zuheros. Door zijn bijzondere ligging op een rots, steekt deze middeleeuwse burcht trots met zijn toren boven de omgeving uit. Ook mag een bezoek aan de Nuestra Senora de los Remedios niet aan een vakantie Zuheros ontbreken. Deze historische kerk is al sinds de 16e eeuw de belangrijkste kerk van het dorp. Van buiten lijkt het een eenvoudige witte kerk, maar het interieur is uitbundig versierd met rode en gouden accenten.

De vleermuisgrot van Zuheros

Maak tijdens een vakantie Zuheros optimaal gebruik van de All-in autohuur en verken de omgeving van het dorp. Circa 4 kilometer ten zuiden van Zuheros ligt de Cueva de los Murcielagos, oftewel de vleermuizengrot. Zoals de naam al dat vermoeden, leeft in dit natuurmonument een van grootste vleermuiskolonies van Andalusië. Kijk dus niet verbaasd op als u hier tijdens een vakantie Zuheros het gevleugelde zwarte beestje tegenkomt. Wanneer u na een verkenning van de grot terugkeert naar Zuheros, kunt u in het archeologisch museum van Zuheros meer leren over zijn geschiedenis. De grotschilderingen tonen aan dat de grotten vroeger bewoond waren en de vondsten zijn uitgestald in het museum.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Zuheros
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Aanbieding
Fly-drive Puur natuur Andalusië
Fly-drive Puur natuur Andalusië
  • All-in autohuur (€0 eigen risico)
  • Wandel door het nationale park Sierra Nevada
  • Ideaal voor natuurliefhebbers
  • 10 dagen
Aanbieding
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum10-09-2019
Reisduur10 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf503
GK
8,2
20 beoordelingen Vakantie Spanje Zuheros door reizigers van Kras