Niet voor niets bouwde de Thaise koninklijke familie hun zomerpaleizen in Cha-Am. Het kilometerslange zandstrand aan de Golf van Thailand, de prachtige natuur in de omgeving... Die u tijdens een vakantie in Cha-Am natuurlijk ook kunt ontdekken. Wandel onder begeleiding van een gids langs de watervallen van Nationaal Park Kaeng Krachan. Waar u met een beetje geluk tijdens een vakantie in Thailand een Aziatische olifant spot.

Koninklijke strandvakantie Cha-Am

De Thaise badplaats Cha-Am is al lange tijd niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij de Thaise bevolking zelf. Zelfs de koningen van het Aziatische land hebben hier hun paleizen gebouwd. Het kleurrijke Mrigadayavan Palace bijvoorbeeld, met prachtige overdekte paden en bruggen. Dat u tijdens een vakantie in Cha-Am natuurlijk kunt bezoeken. Waarom Cha-Am zo populair is? Om de paradijselijke stranden aan de Golf van Thailand. Het kilometerslange, lichtgouden Cha-Am zandstrand bijvoorbeeld. En om de vele gezellige restaurants en kenmerkende eetkraampjes, waar u tijdens een vakantie in Thailand terecht kunt voor overheerlijke pad thai.

Olifanten spotten in Kaeng Krachan

Wat tijdens een vakantie in Cha-Am echter ook niet mag ontbreken, is het ontdekken van de prachtige natuur in de nabije omgeving. Zo bent u vanuit Cha-Am tijdens een vakantie in Thailand in no-time in het Nationaal Park Kaeng Krachan. Maak onder begeleiding van een gids een tocht door het park, langs de totaal verschillende landschappen. Van savanne tot zoutwatermoeras en tropisch regenwoud! Om ook de watervallen Pala-U en Tho Thip niet te vergeten. Wie weet komt u tijdens het vogelspotten in Kaeng Krachan wel een kleurrijke neushoornvogel of sierlijke trapstaartekster tegen. Of mag het wel wat grootser en gaat u tijdens een vakantie in Azië op zoek naar niets minder dan Aziatische olifanten, tijgers en zeldzame kraagberen?

Verfijn uw keuze
3 vakanties Cha-Am
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
229 beoordelingen Vakantie Thailand Cha-Am door reizigers van Kras