Reis met Kras naar het hart van Thailand waar Kanchanaburi ligt. De beroemde 'Bridge on the River Kwai' krijgt u zeker te zien tijdens een vakantie Kanchanaburi. Leer in het spoorwegmuseum over de geschiedenis van de brug en bezoek de erebegraafplaats. Maak tijdens een vakantie Kanchanaburi ook een boottocht over de rivier en duik in het verfrissende water van de Erawan watervallen.

Kanchanaburi's beroemde brug

In het hart van Thailand ligt Kanchanaburi. Deze hoofdstad van de gelijknamige provincie staat voornamelijk bekend vanwege de film 'The Bridge on the River Kwai'. Leg tijdens een rondreis Thailand deze spoorbrug met zijn zwarte bogen vast op de gevoelige plaat en bezoek het nabijgelegen spoorwegmuseum. Hier leert u interactief alles over de geschiedenis en aanleg van de brug. Naast de brug heeft Kanchanaburi natuurlijk veel meer te bieden. Een bezoek aan de erebegraafplaats 'Kanchanaburi Allied War Cemetry' zal een diepe indruk op u maken. Hierop aansluitend kunt u tijdens een vakantie Kanchanburi het WW II museum bezoeken waar u Kanchanaburi's oorlogsgeschiedenis leert begrijpen. Ook hebt u vanuit het museum een prachtig uitzicht op de beruchte brug.

Vakantie naar kanchanaburi's jungle

Nadat u samen met uw reisgenoten de bezienswaardigheden van Kanchanaburi hebt bewonderd, kunt u optioneel een boottocht maken over de rivier Kwai. Bewonder tijdens een vakantie Kanchanaburi het bergachtige landschap waardoor de stad omringd wordt. Hier en daar spot u tropische vogels en apen in de bomen langs de rivier. Of maak een excursie naar de Erawan watervallen in het gelijknamige nationaal park. Deze watervallen storten zich over een lengte van maar liefst 1.500 meter in zeven treden naar beneden. Als u het tijdens een vakantie Kanchanaburi erg warm hebt, kunt u een verfrissende duik nemen in de helderblauwe wateren. Pas wel op uw spullen; de aapjes in de omliggende jungle stelen graag!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Kanchanaburi
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Individuele rondreis Noordelijk Thailand
Individuele rondreis Noordelijk Thailand
  • Ontdek Chiang Mai, Ayutthaya, Bangkok en méér
  • Inclusief privé transfers en rit per nachttrein
  • Twee nachten verblijf in het gemoedelijke dorpje Pai
  • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum17-09-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1602
G
8,3
229 beoordelingen Vakantie Thailand Kanchanaburi door reizigers van Kras