Op het Thaise eiland Koh Tao treed u tijdens een zonvakantie een heus paradijs binnen. Hagelwitte stranden, baaien met azuurblauw water en vele palmbomen vormen hier het decor. Om de beschermde koraalriffen niet te vergeten. Koh Tao staat niet voor niks bekend als een van de beste duikplekken van Thailand. Bij Sairee Beach kunt u de kleurrijke riffen al snorkelend bekijken en misschien wel schildpadden en zwartpunthaaien zien zwemmen.

Een tropische vakantie op Koh Tao

Als er een plek op aarde is dat zich een paradijs mag noemen, dan is het Koh Tao wel. Dit Thaise eiland wordt versierd door poederwitte stranden, wuivende palmbomen en baaien met azuurblauw water. Vanwege de indrukwekkende onderwaterwereld en de beschermde koraalriffen staat Koh Tao bekend als een van de beste duiklocaties van Thailand. Zo kunt u tijdens een vakantie Koh Tao bij Sairee Beach snorkelen met schildpadden, papegaaivissen en zelfs zwartpunthaaien. De vele kleurrijke vissersbootjes die hier in de baai voor anker liggen maken het tropische plaatje helemaal compleet. U kunt Koh Tao bezoeken tijdens een rondreis door exotisch Zuid-Thailand en het paradijselijke eiland op eigen tempo ontdekken.

De vele uitkijkpunten van Koh Tao

Huur tijdens een vakantie Koh Tao eens een fiets voor een rondrit over het eiland. Koh Tao staat bekend om zijn vele uitzichtpunten die soms alleen per fiets of wandelend te bereiken zijn. Vooral het John-Suwan viewpoint in het zuiden van Koh Tao is onvergetelijk. Dit uitkijkpunt is te bereiken via een zandpad en biedt uitzicht op twee turquoise gekleurde baaien. De vele palmbomen, groene heuvels en dobberende boten zorgen voor een tropisch plaatje. Bijkomen van de tocht over Koh Tao doet u bij het restaurant op Freedom Beach. Uitkijken over dit strand met indrukwekkende rotsformaties doet u met een kokosnoot in uw hand.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Koh Tao
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
18 beoordelingen Vakantie Thailand Koh Tao door reizigers van Kras