Een van de meest betoverende bestemmingen van Azië is ongetwijfeld de Thaise kustplaats Phang Nga. Maak tijdens een vakantie in Phang Nga een kano- en bamboevlottocht langs de stalagmieten van Phung Chang Cave. Of maak een tijdens een vakantie in Thailand een boottocht langs James Bond Island, terwijl u zich verbaast over de imposante groene karstrotsen die het sprookjesachtige stadje en de Phang Nga Baai omringen.

Sprookjesvakantie in Phang Nga

Voor een bezoek aan een van de mooiste natuurgebieden van het Aziatische Thailand, boekt u bij Kras een vakantie naar Phang Nga. Deze zuidwestelijk gelegen kustplaats is namelijk direct gelegen aan de sprookjesachtige Baai van Phang Nga, een plaatje dat u normaal alleen op ansichtkaarten tegenkomt. Niet voor niets werden hier verschillende films opgenomen, zoals The Man with the Golden Gun. Het eilandje Ko Tapu, onderdeel van het Ao Phang Nga Nationaal Park, werd hierna zelfs omgedoopt tot James Bond Island. Ook beroemd zijn de imposante groene karstrotsen, die de stad omringen en zorgen voor een unieke ervaring tijdens een vakantie in Thailand.

Grotten vol hommelvleermuisjes

Behalve de enorme karstrotsen, staat de omgeving van Phang Nga ook bekend om de vele grotten. Bewonder de magische Phung Chang Cave, vol stalagmieten, stalactieten en andere bijzondere rotsformaties. Onder begeleiding van een gids kunt u tijdens een vakantie in Phang Nga zelfs per kano en bamboevlot over het water varen langs de hommelvleermuisjes die hier hangen: een van de kleinste zoogdiersoorten op aarde. Maar ook een boottocht in een kleurrijk bootje langs de unieke grillige rotsen van de Phang Nga Baai mag tijdens een vakantie in Thailand niet ontbreken!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Phang Nga
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
272 beoordelingen Vakantie Thailand Phang Nga door reizigers van Kras