Individuele rondreis Noordelijk Thailand

Verken in 15 dagen het authentieke noorden met o.a. Chiang Mai, Pai en Ayutthaya

Thailand.ChiangMais
1aplu_beschilderen_Chiang_Mai_Thailand
Thailand.ChiangMais
Pagoda Chiang Mai
Thailand Pai
1istorical_Park_Ayutthaya_Thailand_bew
Hellfire-Pass-Memorialak
1_avond_markt_Bangkok_Thailand
v
Pagoda Chiang Mai
Thailand.ChiangMais
1aplu_beschilderen_Chiang_Mai_Thailand
Thailand.ChiangMais
Pagoda Chiang Mai
Thailand Pai
1istorical_Park_Ayutthaya_Thailand_bew
Hellfire-Pass-Memorialak
1_avond_markt_Bangkok_Thailand
Kortingsdagen
Vanaf1595per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum14-11-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
7,0
G
 • Ontdek Chiang Mai, Ayutthaya, Bangkok en méér
 • Inclusief privé transfers en rit per nachttrein
 • Twee nachten verblijf in het gemoedelijke dorpje Pai
 • Privérondleiding door de oude stad Ayutthaya
 • Co van Kessel fietstocht door Bangkok
 • 15 dagen
  G
 • Bewaren
7,0
Beoordeeld door 1 reiziger van Kras
Individuele rondreis Noordelijk Thailand
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

Vlucht Amsterdam-Chiang Mai (met overstap in Bangkok) en Bangkok-Amsterdam met EVA Air
Handbagage en ruimbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstofheffing
• 12 nachten verblijf in genoemde hotels (of gelijkwaardig)
• 1 nacht verblijf in nachttrein van Chiang Mai naar Ayutthaya.
• Privéchauffeur voor transfers en rondreis per auto/minibus (m.u.v. de nachttrein van Chiang Mai naar Ayutthaya)
• 10 x ontbijt
• Rondleiding door de oude stad Ayuttaya onder begeleiding van een privégids.
• Co van Kessel fietstocht door Bangkok

Niet inbegrepen

• Reserveringkosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Lokale entreegelden
• Optionele excursies
• Fooien
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen)

Optioneel (direct bij te boeken)• Deze rondreis is ook te boeken als comfort variant. Hierbij verblijft u in extra comfortabele hotels. De exacte toeslag vindt u in de boekingsmodule.
• Reis- en annuleringsverzekering
• Vip-lounge Schiphol

Kaart
Dagprogramma

v

Wilt u het authentieke noorden van Thailand op eigen gelegenheid en een rustig tempo ontdekken? Dan is dit dé reis voor u! Uw reis, deels met een privéchauffeur, deels per slaaptrein, start in Chiang Mai vanwaar u dieper het bergachtige noorden in trekt naar het gemoedelijke dorpje Pai. Van de voormalige hoofdstad Ayutthaya reist u via Kanchanaburi met haar beruchte "Bridge over the River Kwai" naar de miljoenenstad van Thailand, Bangkok. En het programma? Dat bepaalt u - op een leuke fietstocht door Bangkok en een privé rondleiding door de oude stad van Ayutthaya na (beide inbegrepen) – fijn helemaal zelf. Na alle indrukken kunt u fijn nagenieten op het strand van Hua Hin.

Open alle items
Dag 1 • Amsterdam-Chiang Mai
U vliegt vandaag van Amsterdam met een nachtvlucht naar Chiang Mai (overstap in Bangkok).
Dag 2 • Chiang Mai
v
Thailand.ChiangMais
1aplu_beschilderen_Chiang_Mai_Thailand
Thailand.ChiangMais
Thailand.ChiangMais
+2
1aplu_beschilderen_Chiang_Mai_Thailand
+1
Bij aankomst op de luchthaven van Chiang Mai wordt u welkom geheten en volgt uw transfer naar het hotel. Chiang Mai (na Bangkok de grootste stad van Thailand) is een heerlijk ontspannen maar levendige stad waar u de komende twee nachten verblijft.
Dag 3 • vrije dag in Chiang Mai
v
Pagoda Chiang Mai
Pagoda Chiang Mai
Pagoda Chiang Mai
Pagoda Chiang Mai
+4
+3
Er is veel te beleven in en rondom Chiang Mai; de gezellige avondmarkt, het historische centrum en indrukwekkende tempels geven u het echte authentieke 'Thailandgevoel'. Gebruik deze dag om zelf op pad te gaan in (de omgeving) van Chiang Mai of boek één van de drie optionele excursies. Zo is er een stadstour door Chiang Mai inclusief tempel tour (halve dag) en een excursie naar de Wat Prathat Doi Suthep (prachtig gelegen in de bergen) + bezoek aan het dorp van de Meo Doi Pui stam (halve dag). Of kies ervoor om een dagexcursie te maken naar het Doi Inthanon National Park met onder andere de adembenemende Twin Pagodes, een wandeling door de groene natuur van Angkha en de Vachiratharn waterval (lunch inbegrepen).
Dag 4 • Pai
v
+1
Na het ontbijt volgt uw transfer (ca 3,5 uur) naar het ontspannen en gemoedelijke dorp Pai in het bergachtige noorden van Thailand waar u de komende twee nachten verblijft. De vriendelijke Thai, mooie natuur en het lekkere eten zorgen ervoor dat u hier kunt ontspannen en genieten van alles wat Thailand te bieden heeft. Na uw check-in heeft u de rest van de middag ter eigen besteding. Tip: Dobber ontspannen over de rivier (ca 1 uur/ 5 km) tijdens de optioneel te boeken tubing-excursie.
Dag 5 • vrije dag in Pai
v
Thailand Pai
Thailand Pai
+2
+1
Een hele dag ter vrije besteding of om mee te gaan op één van de optionele excursies. De dagexcursie naar de Lod Cave brengt u onder andere naar deze fabelachtige grotten vlakbij de grens met Myanmar, maar ook naar de grote Witte Boeddha bij Wat Phra That Mae Yen en de Secret Crystal warmwaterbron. De dag wordt afgesloten met de zonsondergang in Pai Canyon (lunch is inbegrepen). Gaat u liever voor ontspanning? Boek dan een yoga trip met een yogasessie van ca. 1,5 uur met als afsluiting een bezoek aan een Hotspring Spa Resort in Pai (halve dag).
Dag 6 • Pai-Chiang Mai
In de ochtend heeft alle tijd om rustig te ontbijten en voor wat laatste indrukken van Pai. Aan het begin van de middag wordt u opgehaald door uw chauffeur en volgt uw transfer terug naar Chiang Mai.
Dag 7 • Chiang Mai-Ayutthaya
v
Slaap uit, maak nog een wandeling door Chiang Mai of lees een boek bij het zwembad van het hotel. In de middag rijdt uw chauffeur u naar het treinstation van Chiang Mai waar u aan boord gaat van de slaaptrein. Deze brengt u naar Ayutthaya brengt, gelegen direct ten noorden van Bangkok. (gedurende speciale periodes, bijvoorbeeld Thaise feestdagen of indien de trein niet rijdt, kan het voorkomen dat dit traject per nachtbus wordt afgelegd)
Dag 8 • Ayutthaya
v
1istorical_Park_Ayutthaya_Thailand_bew
1istorical_Park_Ayutthaya_Thailand_bew
+2
+1
In de vroege ochtend rijdt de nachttrein het station van Ayutthaya binnen. Hier wordt u verwelkomt door uw (nieuwe) chauffeur welke u eerst naar een lokaal restaurant brengt voor het ontbijt (niet inbegrepen). Hierna volgt onder begeleiding van een lokale gids een privétour door de oude stad van Ayutthaya. Van 1350 tot 1767 fungeerde het als hoofdstad van Thailand en had in haar glorietijd zelfs meer inwoners dan Londen. De ruïnes en tempels in deze fraaie stad die nog steeds de sfeer, schoonheid en grandeur van destijds uitstraalt maken op veel bezoekers grote indruk. Hier bezoekt u de Wat Yai Chaimongkhol tempel waarbij u zelf kunt deelnemen aan het ochtendritueel met traditionele monniken. Hierna gaat de tour verder langs de ruïnetempels van Wat Mahathat, Wat Phra Si Sanphet en Wat Lokayatharam. Wanneer u al het moois van de oude stad heeft gezien brengt uw chauffeur u naar Kanchanaburi (ca. 3,5 uur reistijd) waar u de komende twee nachten verblijft.
Dag 9 • Vrije dag in Kanchanaburi
v
Hellfire-Pass-Memorialak
+2
+1
Kanchanaburi staat vooral bekend om de beruchte geschiedenis rondom de ’Bridge on the River Kwai’. Deze dag kunt u naar eigen inzicht invullen of meegaan op één van de optioneel te boeken excursies. Tijdens de halve dag excursie wordt u in de ochtend opgehaald en gaat u per truck o.a. naar de 'Bridge' en de Khao Poon grot. Ook gaat de aandacht ook uit naar de erebegraafplaats en het JEATH oorlogsmuseum waarvan afkorting verwijst naar Japan, Engeland, Australië, Thailand en Holland; landen waarvan de krijgsgevangen betrokken waren bij de aanleg van de beruchte 'Death Railway'. Liever iets actiever? Boek dan de dagexcursie bestaande uit een fietstocht (2 uur), kajakken (1 uur) en een wandeling (2 uur). Tijdens deze activiteiten is er tijd voor ontspanning in het Erawan Nationale Park en brengt u een bezoek aan de Hell Fire Pass Memorial.
Dag 10 • Kanchanaburi-Bangkok
v
1_avond_markt_Bangkok_Thailand
1_avond_markt_Bangkok_Thailand
+1
De ochtend kunt u naar eigen invulling besteden waarna u (rond het middaguur) wordt opgehaald door uw chauffeur die u vervolgens naar Bangkok brengt. Deze 'Stad der Engelen' zoals de Thaise bevolking haar hoofdstad ook wel noemt, is rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden. Hier ontmoeten westerse invloeden en oosterse mystiek elkaar en bepalen wolkenkrabbers en tempels het fascinerende decor van deze bruisende metropool. Na aankomst heeft u de middag om uw eerste indrukken op te doen. U verblijft twee nachten in Bangkok.
Dag 11 • Bangkok
v
+3
+2
Na het ontbijt staat er een fietstocht met Co van Kessel door het échte Bangkok op het programma! In de bijna autovrije omgeving passeert u tijdens deze tour vriendelijke Thai, kleine tempels, uitbundige bloemen, wuivende palmen en bananenbomen. Een hele belevenis is fietsen langs lokale markten en door de levendige wijk China Town, waar u ook regelmatig zal stoppen om het leven van alledag te ervaren. De rest van de middag kunt u naar eigen wens indelen. Onze tip: boek een optionele excursie naar het Koninklijke Grand Palace en Wat Pho, de oudste tempel met de liggende gouden Boeddha! Of kies voor de optionele excursie naar de drijvende markt van Damnoen Saduak en de iconische Maeklong Railway Market. Vergeet zeker niet om tussendoor wat van de lokale Thaise lekkernijen te proeven.
Dag 12 • Bangkok-Hua Hin
Na het ontbijt volgt de transfer naar de badplaats Hua Hin, een plek die ook onder de Thaise bevolking erg geliefd is. Hier kunt u de laatste dagen van de reis ontspannen doorbrengen. U verblijft drie nachten in Hua Hin.
Dag 13 & 14 • Vrije dagen in Hua Hin
v
+1
Twee volle dagen om bij te komen van de reis en alle mooie belevenissen nog eens de revue te laten passeren. Hua Hin is een gezellige stad en heeft diverse mooie stranden, levendige markten om te struinen naar souvenirs en, niet onbelangrijk, om te genieten van het overheerlijke Thaise eten en diverse lokale lekkernijen.
Dag 15 • Bangkok-Amsterdam
Na het ontbijt is het tijd om terug te gaan naar Bangkok. Uw chauffeur brengt u naar de luchthaven van Bangkok waar u met een directe vlucht terug naar Nederland reist. Aankomst op Schiphol.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Excursies
Optionele excursies tijdens uw rondreis
v
Thailand Pai
Thailand Pai
+1

Maak uw reis compleet en boek een van de diverse optionele excursies. Alle excursies zijn ter plaatse te boeken en onder begeleiding van een Engels sprekende gids. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijkheiden die u tijdens de reis heeft:

Los te boeken excursies:

Chiang Mai:
• Temple tour (groep) waarbij u een bezoek brengt aan 4 verschillende schitterende tempels waaronder ook de geheel witte Wat Suan Dok. THB 800 p.p. / ca. € 23 p.p.
• Bezoek aan de beroemde Doi Suthep tempel boven op een berg ten westen van Chiang Mai. (groep). Daarnaast brengt u ook een bezoek aan het dorp van de Meo Hill stam. THB 700 p.p. / ca. € 20 p.p.
• Excursie naar het Doi Inthanon National Park met de Twin Pagodas (groep). Tevens kunt u genieten van de uitzondelijke groene natuur tijdens Angkha Nature Trail en een bezoek aan de Wachiratharn waterval.
THB 1300 p.p. / ca. € 37 p.p. (inclusief lunch).

Pai:
• Dagexcursie (groep) naar de Grotten van Tham Lod. Onderweg brengt u ook een bezoek aan de White Buddha bovenop de 'Temple on the Hill'. Bij de Kiu Lom dam maakt u een stop bij uitzichtpunt om vervolgens aan te komen bij de Tham Lod grotten. Na het bezoek aan de grotten kunt u een lekkere duik nemen bij de Secret Crystal Hot Spring en de Mor Prang waterval. De dag wordt afgesloten met de zonderondergang vanuit Pai Canyon. THB 500 p.p . / ca. € 14 p.p. (inclusief lunch).
• Yoga sessie (halve dag, groep) van ca. 1,5 uur met afsluitend een bezoek aan de Hot Spring Pool Spa.
THB 500 p.p. / ca. € 14 p.p.
• Monkey tubing op de rivier (duur ca. 1 uur). THB 250 p.p. / ca. € 7 p.p.

Kanchanaburi:
• Actief in Kanchanburi (groep) met een fietstocht (ca. 2 uur), kajakken (ca. 1 uur) en een wandeling (ca. 2 uur). THB 2.800 p.p. / ca. €79 p.p. (inclusief lunch).
• Hele dag (groep) naar het Erawan National Park en de Hell Fire Pass. Het Erawan National Park is een natuurparadijs met adembenemende watervallen die uit maar liefst zeven niveaus bestaan waarbij elke niveau zijn eigen schoonheid heeft. De totale klim bedraagt zo'n 1,5 kilometer waarbij het rustiger wordt qua mensen naar mate u hoger komt. Geniet van een welverdiende duik tussen de vissen. De Hell Fire pass is de naam van een deel van de Birma Railway die tijdens de Tweede wereldoorlog door krijgsgevangenen is gebouwd. Tijdens dit bezoek krijgt u een indruk van de moeilijkheden waard e gevangenen mee te maken krijgen tijdens de bouw van de beruchte spoorlijn. THB 3.650 p.p. / ca. € 103 p.p. (inclusief lunch).
• 'Ontdek Kanchanaburi' (groep). Tijdense deze excursie brengt u een bezoek aan de beruchte 'Bridge on the River Kwai', het Chong kai War Cemetery en het JEATH Museau, alledrie met hun eigen geschiedenis omtrent de oorlog. Tevens wordt er een bezoek gebracht aan de Khao Poon grot en temple. THB 1. 650 p.p. / ca. €47 p.p.

Bangkok:
• Privé stadstour waarbij u per ferry naar Tha Chang gaat voor een bezoek aan het wonderschone Grand Palace en Wat Phra Keo. De tour vervolgt zich met een mooie wandeling langs de oever van de Chao Phraya rivier richting Wat Po voor een bezoek aan de grote gouden liggende Boeddha. Aan het eind van de dag wordt u bij uw hotel afgezet. THB 1.900 p.p. / ca. € 54 p.p.
• Privé excursie naar de drijvende markt van Damoen Saduak (met boottocht) + Railway markt THB 2.200 p.p. / ca. € 62 p.p.

Hotels

Hieronder vind je voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor je reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvang je bij je reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Hotelcategorieën

Deze reis wordt standaard (tenzij anders aangegeven op het tabblad ‘Inbegrepen’) aangeboden met hotels in de categorie 'middenklasse'. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een 'Comfort' hotel. Hieronder een korte uitleg:

Middenklasse
Accommodaties (hotels/motels) met eenvoudige basisfaciliteiten en beperkte service, maar schoon. De kamers zijn standaard en altijd voorzien van privéfaciliteiten. Sommige accommodaties zijn daarbij voorzien van een zwembad. De hotels liggen over het algemeen op enige afstand van de te bezoeken plaats, attractie of bezienswaardigheid. Geschikt voor de prijsbewuste reiziger met als focus de reisbestemming.

Comfortklasse
Accommodaties met diverse faciliteiten, services en meer comfort. De kamers beschikken veelal over diverse faciliteiten of een sfeervolle uitstraling en zijn altijd voorzien van privéfaciliteiten. Sommige accommodaties zijn daarbij voorzien van een zwembad. De hotels liggen in de omgeving van de plaats, attractie of bezienswaardigheid. Geschikt voor diegenen die nét even iets extra’s willen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Middenklasse hotels

Kiest u voor de middenklasse-categorie dan verblijft u in de volgende hotels óf gelijkwaardig:

Small Chiang Mai Hotel *** - Chiang Mai

In het oude stadscentrum, op slechts enkele minuten lopen van de (nacht)markten, ligt het Small Chiang Mai Hotel. Dit trendy hotel is versiert met vele kunstwerken en muurschilderingen. Er is een ruime lobby en een bar die uitkijkt over de oude straten van Chiang Mai. Daarnaast is er een klein (zoutwater) buitenzwembad en restaurant op het dak. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, eigen badkamer met fohn, minibar (tegen betaling), koffie en thee faciliteiten, wifi en kluisje.

Yoma Hotel **** - Pai

Met uitzicht op de Mae Yen berg ligt het Yoma Hotel midden in de wonderschone natuur van Pai. Het dorpscentrum ligt op ca. 1 km en de warmwaterbron ligt op zo'n 15 minuten rijden. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, gratis wifi, gratis fietshuur voor gasten en tevens een gratis pendeldienst naar het dorp. De kamers hebben een eigen badkamer met fohn, televisie, airconditioning, ventilator, koffie- en theefaciliteiten, minbar (tegen betaling) en een kluisje.

Royal River Kwai Resort **** - Kanchanaburi

Het Royal River Kwai Resort ligt aan de oever van de rivier Kwai. Het beschikt over een restaurant, bar, zwembad, spa en u kunt gebruik maken van de wifi. De kamers zijn voorzien van een televisie, airconditioning en hebben een minibar. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn.

Cha Da Hotel **** - Bangkok

Het Cha Da hotel ligt in het centrum van Bangkok en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Het beschikt over een restaurant, bar, zwembad en welnesscentrum. De kamers zijn uitgerust met een televisie, airconditioning, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Elke kamer heeft een en-suite badkamer met een bad en/of douche en toilet.

Hotel Kiang Haad Beach **** - Hua Hin
v
+12
+11

Het Hotel Kiang Haad Beach Hua Hin ligt in het centrum van Hua Hin, op loopafstand van het strand en tegenover het Market Village shopping center. Het hotel in koloniale stijl beschikt over een receptie, lift, restaurant, bar, twee zwembaden en enkele fitnessapparaten. In het gehele hotel is er gratis wifi. De kamers type Deluxe Poolview zijn voorzien van flatscreen televisie, telefoon, kluisje, airco en koffie- en theefaciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comforthotels

Kiest u voor de comfort-categorie dan verblijft u in de volgende hotels óf gelijkwaardig:

Banthai Village **** - Chiang Mai

Het hotel is gelegen vlakbij de oude binnenstad van Chiang Mai. U kunt gebruik maken van het restaurant, de bar en het zwembad. Verder kunt u beschikken over de wifi. De kamers zijn voorzien van een televisie en hebben een eigen badkamer met een bad en/of douche en toilet.

The Quarter Hotel **** - Pai

Het hotel ligt in de Pai Canyon, waardoor het ook een prachtig uitzicht heeft op de bergen. Het is voorzien van een restaurant, bar en zwembad. De kamers zijn uitgerust met een televisie, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn.

U Inchantree **** - Kanchanaburi

Deze accommodatie is gelegen aan de oever van de River Kwai. Het beschikt over een restaurant, bar, zwembad en wifi. De kamers zijn voorzien van een televisie, airconditioning, minibar en kluisje. Verder hebben alle kamers een eigen badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn.

Century Park Hotel **** - Bangkok
v
+5
+4

Het stijlvolle 4-sterren Century Park Bangkok is gelegen in het centrum van Bangkok, met diverse bezienswaardigheden, winkels en het uitgaanscentrum op loopafstand. Shuttleservice naar de belangrijke winkelgebieden van Bangkok. Metrostation Victory Monument op ca. 500 m, treinstation Mass Transit Station op ca. 500 m. Bushalte op ca. 300 m. Luchthaven op ca. 29 km.

Het hotel beschikt over receptie, internetfaciliteiten, souvenirwinkel, 2 restaurants, 3 bars, roomservice (24 uur), fitnessruimte, sauna, massage, kapsalon, beautysalon. Op het dak een buitenzwembad, apart kinderbad met zonneterras, ligbedden en parasol. Badhandoekenservice. Deel van de genoemde faciliteiten tegen betaling.

De comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, minibar, kluisje en koffie-/theefaciliteiten. Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Veranda Resort **** - Hua Hin
v
+21
+20

Veranda Resort is gelegen aan het fijne zandstrand bij Hua Hin. Het stijlvolle hotel beschikt over een lobby met receptie, restaurants, bars, mooie Feng Shui tuinen en een mooi buitenzwembad met zonneterras. Ook zijn er diverse sportmogelijkheden. De kamer is voorzien van airconditioning, televisie, minibar, kluisje, wifi en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad en/of douche en toilet.

Vlucht
EVA Air
v
EVA Air
EVA Air

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over EVA Air, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van EVA Air of neem contact op met het service centre van EVA Air op telefoonnummer 020-57 59 166.

Bagage
Ruimbagage
In de Economy Class is het toegestaan om 30 kg ruimbagage meenemen.
In de Premium Economy Class is het toegestaan om 35 kg ruimbagage mee te nemen.

Handbagage
Iedere passagier mag 1 stuk handbagage meenemen met een gewicht van niet meer dan 7 kg. Daarnaast mag de afmeting niet groter zijn dan 56 x 36 x 23 cm.

Lees meer over de bagageregels op de website van EVA Air.
Stoelkeuze
Economy Class
Uw stoel meet een breedte van 46 cm.
In de Economy Class geniet u van:
- Ergonomisch gevormde zittingen
- Individueel verstelbare hoofdsteunen
- Audio & Video on Demand / LCD beeldscherm
- Verzenden en ontvangen van email en SMS
- Satelliet-telefoon geïntegreerd in stoel
- Standaard 30 kg bagagevrijstelling op EVA Air vluchten

Premium Economy Class
U kunt bij somige reizen met EVA Air ook kiezen voor de Premium Economy Class. U krijgt dan een reguliere business class-stoel met een beenruimte van 97 cm
(gemeten van achterkant rugleuning tot achterkant rugleuning).
In de Premium Economy Class geniet u van de volgende extra's:
- Ergonomisch gevormde zittingen
- Individueel verstelbare hoofd-, been- en voetsteun
- Audio & Video on Demand / LCD beeldscherm
- Verzenden en ontvangen van email en SMS
- 110V Notebook aansluiting en satelliet-telefoon in de stoel
- Eigen incheckbalie op de luchthaven
- Standaard 35 kg bagagevrijstelling op EVA Air vluchten
- Toegang tot de lounge

Premium Economy Class is alleen op aanvraag bij te boeken en o.b.v. beschikbaarheid voor een toeslag vanaf € 325 p.p. voor een retourreis.

Royal Laurel Class
U kunt bij EVA Air ook kiezen voor de Royal Laurel Class. Dit is de businessclass van EVA Air. In de Royal Laurel Class geniet u van de volgende extra's:
- Individueel verstelbare hoofd-, been-, voet- en lendesteun, alsmede een naar eigen wens verstelbaar zitgedeelte
- Stoel die u kunt veranderen in een full flat bed van 2 meter lang
- Luxueuze donsdeken en hoofdkussen
- Riante privé-indeling d.m.v. een 1-2- stoel-indeling
- Audio & Video on Demand / LCD beeldscherm touchscreen
- Verzenden en ontvangen van email en SMS
- 110V stroom-, audio- en USB-aansluiting
- Standaard bagagevrijstelling van 40 kg op EVA Air vluchten

Royal Laurel Class is alleen op aanvraag bij te boeken (bij individuele reizen is deze klasse niet op aanvraag) en o.b.v. beschikbaarheid. U kunt de Royal Laurel Class bijboeken voor een toeslag vanaf € 1475 p.p. voor een retourreis (o.b.v. beschikbaarheid).
Inchecken
Online inchecken en stoel reserveren is niet mogelijk.
Service aan boord
Eten en drinken
Aan boord krijgt u diverse maaltijden en drankjes. Afhankelijk van de vluchttijd krijgt u een ontbijt en lunch of lunch en diner. Tevens kunt u aangeven of u een speciale maaltijd wilt (bijvoorbeeld vegetarisch).

Entertainment
Aan boord beschikt u over een persoonlijk inflight entertainment systeem met diverse films en spelletjes, de keuze is afhankelijk van type vliegtuig en route.

U kunt aan boord uw aankopen contant of met de meest gangbare creditcards betalen.
Relaxen in de vip-lounge van KRAS en TUI voor vluchten vanaf Schiphol
v
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
+10
+9

KRAS en TUI bieden je de mogelijkheid om voor slechts € 22 p.p. gebruik te maken van de vip-lounge op Schiphol.

Voordat je het vliegtuig instapt neem je plaats in de luxe fauteulis en loungebanken in de rustige omgeving van de vip-lounge. Geniet intussen van het buffet met keuze uit warme en koude hapjes en dranken naar keuze. Ook maak je onbeprekt gebruik van de gratis wifi.

Je vindt de Aspire lounge 41, na de douane in terminal 2 tussen Gate E en F of volg de borden. De lounge is dagelijks geopend van 06.00-23.30 uur.

Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven
v

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig en heb je al nagedacht over de manier waarop je naar de luchthaven gaat? Wij helpen je graag een handje.

Overnachten
Wil je ontspannen je vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en je kunt je auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie
Parkeren
Wij bieden je diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week, je auto kunt parkeren.

Meer informatie
Vervoer van/naar de luchthaven
Heb je vervoer nodig van/naar de luchthaven? Wij bieden je diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Plaatsinfo
Bangkok
v
SA_015_Grand-Palaces
thailand-bangkok-longtailboot_s
+5
+4

Deze stad is rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden en hier ontmoeten moderne, westerse invloeden en oosterse mystiek elkaar. Wolkenkrabbers en tempels bepalen het fascinerende decor van deze bruisende metropool. Buitengewoon boeiend is het dagelijks leven op de straten van Bangkok. Temidden van het drukke verkeer vindt u op iedere hoek van de straat de traditionele eetkarretjes. Levendige markten, de nauwe straatjes van Chinatown, de pracht en praal van de vele kleurrijke tempels, de kanalen... Bangkok zal ongetwijfeld indruk op u maken!

Chiang Mai
v

Na Bangkok is Chiang Mai de grootste stad van het land. Toch lijkt Chiang Mai veel meer op een uit de kluiten gewassen dorp dan een echte grote stad. De stad is voor alle nationaliteiten al sinds jaar en dag een trekpleister. Er is dan ook ontzettend veel te zien. Zo is er de beroemde night-bazaar waar iedereen erin lijkt te slagen om de beste inkopen te doen. En wat dacht u van de vele gezellige restaurants, de excursiemogelijkheden en natuurlijk de mooie ligging in de valleien van Noord- Thailand. Zij die er geweest zijn, willen er altijd weer een keer terug, niet op de laatste plaats vanwege de vriendelijke bevolking!

Hua Hin
v

Hua Hin, de oudste badplaats van Thailand, werd ontdekt door Koning Rama VII. Hij liet hier zijn zomerpaleis bouwen om te genieten van de palmen, het tropische klimaat en het mooie zandstrand. De koning is veelvuldig aanwezig in zijn onderkomen en dat zegt eigenlijk al genoeg over deze heerlijke badplaats. Hua Hin heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een leuk en vooral gezellig vakantieoord waar u voordelig souvenirs en kleding kunt kopen. Restaurants, terrasjes en cafeetjes vindt u er in alle soorten. Een aanrader is om even een kijkje te nemen op het prachtige, mooi bewaard gebleven station van dit stadje! En natuurlijk gaat u genieten van het langgerekte zandstrand, dat uitnodigt tot luieren en lange wandelingen! Hua Hin is een echte aanrader!

Pai
v
Thailand Pai
Thailand Pai
Thailand Pai
Thailand Pai
Thailand Pai
Thailand Pai
Thailand Pai
Thailand Pai
+2
Thailand Pai
+1

Tussen de groene rijstvelden in het noorden van Thailand ligt het bedorpje Pai. Dit vriendelijke hippiedorpje dankt zijn gezicht aan de eetstalletjes en barretjes op de gezellige Walking Street. Dé plek om iets nieuws te proberen (gefrituurde insecten) of om te proeven van een beroemde Pad Thai. Maar de meeste mensen komen naar Pai vanwege de schilderachtige omgeving. Kronkelige bergwegen en uitkijkpunten laten u kennis maken met de groene heuvels en rijstvelden in de Pai vallei. Ondertussen passeert u warmwaterbronnen, grotten en watervallen. Om ook de spectaculaire Pai Canyon niet te vergeten. Een scooter huren en Pai verkennen is een aanrader. Al kunt u ook de wandelschoenen aantrekken en via bamboebruggen en bergpaadjes op ontdekking.

Thailand
v
+5
+4

Het ‘land van de Eeuwige Glimlach’ is gelegen in het hart van Zuid-Oost Azië en vormt de natuurlijke toegangspoort tot het verre oosten. Een koninkrijk met een rijke historie, tropisch klimaat en een ongekend vriendelijke en gastvrije bevolking. De ‘stad der engelen’ Bangkok is een chaotische mix van tuk-tuk’s en auto’s, van eeuwenoude tempels en wolkenkrabbers en van traditionele marktjes en grote trendy winkelcentra. Buiten de hoofdstad vindt u een overweldigende natuurlijke schoonheid met regenwouden, groene rijstvelden en machtige bergen waar de bergvolkeren hun tradities nog in ere hebben gehouden. Ook de overblijfselen van de roerige geschiedenis spreken tot de verbeelding; ervaar de pracht en praal van de Grand Palace, wandel tussen de ruïnes van de oude koningssteden Ayutthaya en Sukothai en steek de beruchte ‘Bridge on the River Kwai’ over. Het zuiden biedt hagelwitte, met palmen omzoomde zandstranden en idyllische eilandjes waar u volledig tot rust komt. Vergeet vooral niet van de befaamde Thaise keuken te proeven…

Klimaat
De beste reistijd voor Thailand

Thailand kent 3 seizoenen: het hete en droge seizoen (27-38°) van maart tot mei, het regenseizoen (25-35°) van juni tot oktober en het koele seizoen (18-30°) van november tot maart. Thailand is een tropisch land, dus ook de wintermaanden zijn warm, m.u.v. de berggebieden waar het koeler kan zijn. Gedurende het regenseizoen gaat het om korte, hevige buien in de namiddag (er valt niet iedere dag regen) afgewisseld met droge periodes en zon.. Tijdens deze periode is het landschap op haar mooist! Regentijd is prima om te reizen, minder toeristen, veel groen en wat minder heet...

Klimaat Thailand Noord & Bangkok

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C)32°33° 34° 35° 35°35°34°33°33°33°32°31°
De beste reistijd is januari, februari, november en december. Het regenseizoen is juni t/m oktober.

Klimaat Thailand Zuid, Phuket & Krabi

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C)32°32°33°33°32°32°31°31°31°31°31°31°
De beste reistijd is januari t/m maart, november en december. Het regenseizoen is april t/m oktober.

Klimaat Thailand Zuid, Thaise golf: Koh Tao/Koh Samui

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C)29°29°31°32°32°32°32°32°32°30°29°29°
De beste reistijd is januari t/m augustus. Het regenseizoen is september t/m december.

groen = de beste reistijd
geel= regenseizoen

Beoordelingen
Anderen bekeken ook
Kortingsdagen
Rondreis Amazing Thailand
Rondreis Amazing Thailand
 • Ontdek Bangkok, Ayutthaya, Chiang Mai en méér
 • Inclusief boottocht over de Mekongrivier
 • Bezoek de Bridge on the River Kwai
 • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum07-12-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf969
8,4
Bekijk reis
Kortingsdagen
Individuele rondreis Zuidelijk Thailand (Phuket)
Individuele rondreis Zuidelijk Thailand (Phuket)
 • Veel vrijheid om zelf op ontdekking te gaan
 • Inclusief privé transfers en rit per nachttrein
 • Co van Kessel fietstocht door Bangkok
 • 14 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum27-11-2019
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1542
nieuw
Bekijk reis
Kortingsdagen
Rondreis De zuidelijke parels van Thailand
Rondreis De zuidelijke parels van Thailand
 • De Phang Nga baai met opmerkelijke rotsformaties
 • En stranddagen op exotisch Krabi en Phuket
 • Verblijf in de jungle van Khao Sok National Park
 • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum10-03-2020
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1222
8,7
Bekijk reis
Kortingsdagen
Rondreis Thailand Compleet
Rondreis Thailand Compleet
 • Chiang Mai, Bangkok, River Kwai en méér
 • Bezoek aan tempelcomplex Ayutthaya
 • Verblijf in de jungle van Khao Sok National Park
 • 22 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum13-02-2020
Reisduur22 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1670
8,1
Bekijk reis