Het Thaise Surat Thani staat bekend als een stad waar veel mensen op doorreis zijn van de tropische Thaise eilanden naar Bangkok. Toch is deze stad zeker het ontdekken waard. Wandel tijdens een vakantie Surat Thani langs de rivier Ta Pee of bezoek de City Pillar Shrine tempel terwijl u snoept van het heerlijke eten op de avondmarkt. Meer van de natuur zien? Dan is een excursie naar het nabijgelegen Khao Sok National Park een aanrader!

Surat Thani: het startpunt van Zuid-Thailand

Het Thaise Surat Thani is de perfecte bakermat om naar de tropische eilanden van Thailand te reizen. Tijdens de reis door Thailand zult u per nachttrein van of naar Bangkok reizen en een tussenstop maken voor een vakantie Surat Thani. Maak met Kras een wandeling door deze charmante stad. Kom tot rust terwijl u langs de Ta Pee rivier loopt. De mooiste bezienswaardigheid van Surat Thani is misschien wel de City Pillar Shrine. Deze kleine, spierwitte tempel is rijkelijk versierd met fresco's en kleine, uitstekende torens. En wanneer u deze tempel in het donker aanschouwt, zal deze ook veranderen van kleur. Tip van Kras: bezoek ook zeker de avondmarkt vlakbij de Ta Pi rivier waar u omringd wordt door kraampjes met Thais eten, zoals pittige papaja salades.

Bezoek Khao Sok National Park

Tijdens een vakantie Surat Thani van Kras is de inbegrepen excursie naar het Khao Sok National Park misschien wel hét hoogtepunt van de reis. In dit overweldigende regenwoud vindt u heldere rivieren, tientallen spectaculaire eilanden en een bijzonder rijke flora en fauna. Stap aan boord van een typisch Thaise boot terwijl u omgeven bent met turkoois water dat prachtig afsteekt tegen de felgroene planten aan de rand van het water. Door een jungle aan smalle rivieren en omringd met planten komt u aan bij de houten hutjes die op het water drijven. Terwijl u hier overnacht, heeft u alle tijd om het regenwoud te ontdekken. Spot exotische vogels en misschien wel een tarantula terwijl u door de jungle loopt of maak een kajaktocht over de Sok-rivier. En vergeet natuurlijk ook een bezoek aan de verborgen druipsteengrot niet!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Surat Thani
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
340 beoordelingen Vakantie Thailand Surat Thani door reizigers van Kras