Vakantie Tunesië - Laat u betoveren

In Tunesie waant u zich in de Romeinse tijd en tegelijkertijd in een Arabisch sprookje. Reis mee naar de ruïnes van Romeinse tempels, theaters en badhuizen én door de smalle straatjes van oosterse medina's.

Vakantie Tunesië, wat een afwisseling
Kies dit voor een vakantie Tunesie. Tijdens een vakantie Tunesie ontdekt u een boeiende historie en rijke tradities. Het land, met het aangename klimaat en het afwisselende landschap, is een ideale en veelzijdige vakantiebestemming.

Bezoek de stad van contrasten en de hoofdstad van Tunesie, Tunis. Deze stad is zich aan het ontwikkelen tot een metropool, zonder daar afbreuk te doen aan zijn Marokkaanse verleden. Tunis biedt een combinatie van monumenten, koepels, terrasjes, prachtige tuinen en verborgen schatten.

In de stad El Djem kunt u het oude amfitheater bezoeken. Dit theater is groter dan het Colosseum in Rome! Het complex is zeer goed onderhouden en daardoor heel goed bewaard gebleven. Het behoort tot de grootste Romeinse bouwwerken in Afrika. Maar liefst 35.000 toeschouwers kunnen plaatsnemen in het theater in El Djem.

Port El Kantaoui, een badplaats aan de Golf van Hammamet, is een heerlijke plaats om te ontspannen. U kunt hier de haven van Port El Kantaoui bezoeken en slenteren over de boulevard met haar vele souvenirwinkeltjes. Hoogste tijd voor een vakantie Tunesie!

Vakantie Tunesië, rondreis of cruise?
U weet dat u naar Tunesie wilt, maar weet u al hoe u uw vakantiebestemming wilt ontdekken? Bij Kras kunt u Tunesië ontdekken per bus tijdens een rondreis Tunesie of per schip tijdens een zeecruise Tunesie. Op zoek naar een vakantie Afrika? Bij Kras vindt u ook vakantie Marokko, een vakantie Egypte en vakantie Zuid-Afrika!

Vragen?
Hebt u nog vragen over Tunesië of één van onze ander bestemmingen neem dan contact met ons op. Of bekijk onze veelgestelde vragen. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Tunesië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,8
5 beoordelingen Vakantie Tunesië door reizigers van Kras