Vakantie Tunesië - Laat u betoveren

In Tunesie waant u zich in de Romeinse tijd en tegelijkertijd in een Arabisch sprookje. Reis mee naar de ruïnes van Romeinse tempels, theaters en badhuizen én door de smalle straatjes van oosterse medina's.

Vakantie Tunesië, wat een afwisseling
Kies dit voor een vakantie Tunesie. Tijdens een vakantie Tunesie ontdekt u een boeiende historie en rijke tradities. Het land, met het aangename klimaat en het afwisselende landschap, is een ideale en veelzijdige vakantiebestemming.

Bezoek de stad van contrasten en de hoofdstad van Tunesie, Tunis. Deze stad is zich aan het ontwikkelen tot een metropool, zonder daar afbreuk te doen aan zijn Marokkaanse verleden. Tunis biedt een combinatie van monumenten, koepels, terrasjes, prachtige tuinen en verborgen schatten.

In de stad El Djem kunt u het oude amfitheater bezoeken. Dit theater is groter dan het Colosseum in Rome! Het complex is zeer goed onderhouden en daardoor heel goed bewaard gebleven. Het behoort tot de grootste Romeinse bouwwerken in Afrika. Maar liefst 35.000 toeschouwers kunnen plaatsnemen in het theater in El Djem.

Port El Kantaoui, een badplaats aan de Golf van Hammamet, is een heerlijke plaats om te ontspannen. U kunt hier de haven van Port El Kantaoui bezoeken en slenteren over de boulevard met haar vele souvenirwinkeltjes. Hoogste tijd voor een vakantie Tunesie!

Vakantie Tunesië, rondreis of cruise?
U weet dat u naar Tunesie wilt, maar weet u al hoe u uw vakantiebestemming wilt ontdekken? Bij Kras kunt u Tunesië ontdekken per bus tijdens een rondreis Tunesie of per schip tijdens een zeecruise Tunesie. Op zoek naar een vakantie Afrika? Bij Kras vindt u ook vakantie Marokko, een vakantie Egypte en vakantie Zuid-Afrika!

Vragen?
Hebt u nog vragen over Tunesië of één van onze ander bestemmingen neem dan contact met ons op. Of bekijk onze veelgestelde vragen. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

1 vakantie naar Tunesië gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Afrika(1)
Land
xTunesiëv
SAlle landen
Streek
Plaats
Soort vakantie
Rondreis(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
6-9 dagen(1)
10-14 dagen(1)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
€ 400 - € 599(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Betoverend Tunesië
Rondreis Betoverend Tunesië
  • Romeinse oudheden, oases en eindeloze woestijnen
  • Onbezorgd genieten: inclusief ontbijt én diner
  • Welkom in een prachtig Arabisch sprookje
  • 8 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 03-05-2019
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf439
IG