Vakantie Okurcalar : een luxe zonvakantie in Turkije

Vakantie in Okurcalar betekent een heerlijke strandvakantie met een all inclusive resort als basis. U hoeft zich hier alleen maar om uw rust te bekommeren. En u kunt tijdens uw vakantie in Okurcalar het strand afwisselen met leuke uitstapjes in de nabije omgeving van Okurcalar.

Vakantie in Okurcalar: luxe in Turkije
Okurcalar ligt op ongeveer 30 kilometer ten westen van Alanya. Het centrum heeft twee grote winkelcentra met souvenirwinkels en typisch Turkse winkels. Een keer per week is er een markt.
Het stadje is een kleinschalige badplaats en ligt aan wat ook wel de Rivièra van Turkije wordt genoemd. U vindt hier alle voorzieningen en mogelijkheden om uw vakantie tot een succes te maken. Okurcalar heeft een mooi zandstrand dat langzaam afloopt in zee en is daarom geschikt voor kinderen.

Ontdek Okurcalar en omgeving
Zo’n dertig kilometer westwaarts van Okurcalar ligt aan de kust het mooie havenplaatsje plaatsje Side. Hier vindt u de goed bewaarde resten van het Romeinse Side. Het centrum van de oude stad ligt voornamelijk op het schiereilandje, maar kleinere resten uit de Romeinse tijd vindt u overal in de stad. Onder andere zijn hier te zien een Romeins theater en de restanten van een tempel gewijd aan Apollo.

Voor de liefhebbers van natuur is de rivier Manavgat een fraaie bezienswaardigheid. Met name stroomopwaarts, ten noorden van de gelijknamige stad, biedt de rivier mooie watervallen en een prachtige groene rivieroevers. Als u wilt kunt u een boottocht over de Manavgat-rivier maken. Het is een bijzondere turkooizen rivier die ontspringt uit één bron.

In het stadje Manavgat is op maandagen een leuke markt te bezoeken. Op 30 kilometer ten oosten van Okurcalar ligt Alanya, een fraai toeristisch stadje met een burcht, van waaruit u een geweldige vergezicht over de stad en de omgeving heeft. Er is een gezellig centrum met veel terrassen en restaurants. Even buiten Alanya vindt u de Damlatas-grotten waar u de druipstenen kunt bewonderen
.
Vakantie Okurcalar met Kras
In Okurcalar zijn alle hotels en resorts uitgerust met een all inclusive arrangement. U boekt uw vakantie inclusief eten en drinken in het hotel of resort en u kunt vrijelijk gebruik maken van alle voorzieningen. In de resorts zijn sport- en relax-voorzieningen.

Voor de snelle beslissers die extra voordelig op vakantie willen: kijk bij de last minute vakanties Okurcalar.

Okurcalar en andere bestemmingen van Kras
Kras heeft ook vergelijkbare all inclusive bestemmingen in andere landen in het programma. Kijkt u daarvoor ook eens bij de all inclusive vakanties van Egypte of Griekenland.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen over het aanbod van Kras, kijk dan eens of het antwoord bij de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kunt u voor verdere informatie ook contact opnemen met de service desk van Kras. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Adrasan
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.