Hotel Keskin ligt ongeveer 800 meter van het centrum van Dalyan aan en direct aan de gelijknamige rivier. Het mooie Iztuzu-strand is op tien kilometer. Het is een prachtig hotel-complex met een halfpension-formule, ontbijt en diner worden verzorgd. En voorzieningen om een fijne vakantie te hebben, zijn ruimschoots aanwezig.

Marmaris en omgeving ontdekken vanuit Hotel Keskin Club
Dalyan is een grote badplaats, gelegen aan de Lycische kust ter hoogte van het Griekse eiland Rhodos. Het ligt aan een mooie baai in een groen, bergachtig gebied. De kustlijn is hier grillig en ruig, met schiereilandjes en prachtige baaien.
Er zijn ook mogelijkheden om interessante uitstapjes te ondernemen vanuit Hotel Keskin. Vlakbij Dalyan ligt Kaunos, ooit een belangrijke havenplaats in Lycië. Misschien moeilijk voor te stellen, maar de Golf waaraan u uw vakantie viert, is het resultaat van eeuwenlange verzanding van de Baai. Kaunos ligt heden ten dage in het binnenland. In de loop van de middeleeuwen hebben andere rampen, oorlog en epidemieën, de stad getroffen en geheel ontvolkt. Maar de resten uit diverse antieke perioden laten zien dat Kaunos ooit en grote stad is geweest, zowel in de Perzische tijd als in de Griekse tijd. Heel bijzonder zijn de uit rotsen gehouwen Lycische graven die stammen uit de periode van een paar eeuwen voor Christus. Op de rivier de Dalyan kunt u een mooi boottochtje maken en een warm en zwavelrijk modderbad nemen. En met een beetje geluk treft u de Cereta Cereta schildpadden die het Iztuzu-strand als broedplaats gebruiken.

Hotel Keskin: prachtig gelegen en goede service
Hotel Keskin is een vier sterrenhotel in het Kras-programma. Het heeft een prima ligging in het centrum van het stadje Dalyan vlak bij de Dalyan-rivier. De servicegerichtheid van het resort wordt menigmaal genoemd in de klantbeoordelingen die een gemiddeld rapportcijfer van bijna acht oplevert.

Uw Kras-vakantie naar Hotel Keskin
De kamers in Hotel Keskin zijn comfortabel ingericht. Ze zijn standaard voorzien van airco, tv, minibar en een (huur)kluisje. De kamers hebben alle een balkon met zitje en een badkamer met douche en toilet. Er zijn een buffetrestaurant met een terras en een snackbar. Bij het hotel zijn drie buitenzwembaden en twee aparte kinderbaden. Bij de zwembaden zijn terrassen met ligbedden en parasols.
Om te sporten kunt u biljarten en tafeltennissen en voor de kinderen is een speeltuin. Twee maal per week is er een boot die u vanuit het hotel naar het strand brengt.
Met Kras en Hotel Keskin beleeft u een hele fijne vakantie!

Meer informatie?
Mocht u nog vragen hebben over deze of andere bestemmingen van Kras, kijkt u dan bij de veelgestelde vragen. Of u neemt contact op met één van onze medewerkers van de Servicedesk. Zij vertellen u graag meer.

1 Zonvakantie gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(1)
Land
Turkije(1)
Soort vakantie
xZonvakantiev
Vervoersoort
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Eindhoven(1)
Rotterdam(1)
Vertrekperiode
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
3-5 dagen(1)
6-9 dagen(1)
10-14 dagen(1)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Aantal sterren
3 sterren(1)
Faciliteiten
Airco(1)
Buitenzwembad(1)
Restaurant(1)
Speeltuin(1)
Wifi aanwezig(1)
Wifi gratis(1)
Afstand tot centrum
< 1km(1)
< 2km(1)
< 5km(1)
Afstand tot luchthaven
< 50km(1)
< 100km(1)
Budget p.p.
€ 200 - € 399(1)
€ 400 - € 599(1)
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(1)
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.